Yükleniyor...

Beşiktaş

Ghezzal ve Rashica'nın sakatlığına dair açıklama

09 Mayıs 2024 Prş 20:18 9907

Beşiktaş, Rachid Ghezzal'ın sağ uyluk arka adalesinde (semitendinosus) kas tendon bileşkesinde gerilme ve ödem, Milot Rashica'nın ise sol uyluk üst iç adalesinde (pectineus) gerilme ve ödem saptandığını açıkladı.

 

Beşiktaş'tan yapılan duyuru şöyle:

 

"Futbol A Takımımızın MKE Ankaragücü ile oynadığı müsabakada sağ uyluk arka adalesinde ağrı hissettiği için oyuna devam edemeyen futbolcumuz Rachid Ghezzal’ın Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde, sağ uyluk arka adalesinde (semitendinosus) kas tendon bileşkesinde gerilme ve ödem saptanmıştır.

 

MKE Ankaragücü maçında sol uyluk üst iç kısmında ağrı hisseden oyuncumuz Milot Rashica’nın Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde, sol uyluk üst iç adalesinde (pectineus) gerilme ve ödem saptanmıştır."

En Son Haberler Tümü

Gençlerbirliği

Beşiktaş

Serie A

Galatasaray

Beşiktaş transferden vazgeçti

Dikkat çeken açıklamalar

EuroLeague

Galatasaray

Çaykur Rizespor

Tarihi transfer

UEFA'dan Başakşehir'e geçer not!

Beşiktaş

Beşiktaş

Yeni adresi belli oldu

Trabzonspor

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.