Yükleniyor...

Beşiktaş

Wilfred Ndidi'den kötü haber

11 Eylül 2025 Prş 18:09

Beşiktaşlı Wilfred Ndidi, Güney Afrika-Nijerya maçında sakatlığı nedeniyle oyuna devam edemedi.

 

Mücadeleye ilk 11'de başlayan Ndidi, 70. dakikada yaşadığı sakatlık sonrası oyuna devam edemedi ve kenara alındı.

 

Sakatlık sonrası ilk müdahale sahada yapılırken, Ndidi'nin RAMS Başakşehir ve Göztepe maçında forma giyemeyeceği öğrenildi.

 

Tedavi süreci başlatılan Nijeryalı futbolcunun 24 Eylül'de oynanacak Kayserispor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı bildirildi.

 

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

"Nijerya milli takımının Güney Afrika ile oynadığı müsabakada geçirdiği yaralanma nedeni ile oyuna devam edemeyen oyuncumuz Wilfred Ndidi ülkemize dönüş yapmıştır.

 

Oyuncumuza yapılan değerlendirme ve Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde gerçekleştirilen MR görüntülemesinde uyluk arka adalesinde (semimembranosus) gerilme ve kanama tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır."

En Son Haberler Tümü

Resmi açıklama geldi

Fenerbahçe'den KAP bildirimi

2025 Dünya Superbike Şampiyonası

11 maçlık seri

Galatasaray 120 yaşında

Fenerbahçe

Beşiktaş

"NBA Avrupa"

Trabzonspor

Mİlli Takımlar

Anlaşma sağlandı

Voleybol

Beşiktaş

Trabzonspor

Galatasaray

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.