Yükleniyor...

Beşiktaş'ı böyle yıkacak

Okan Buruk imha planını hazırladı!

20 Ekim 2023 Cum 10:00 9205

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş karşısında da çıkışını sürdürmek istiyor. Fotomaç'ta yer alan habere göre, 22 maçtır yenilgi yüzü görmeyen ve ligde üst üste 7 galibiyet alan tecrübeli çalıştırıcı, serisini Beşiktaş karşısında da sürdürmeyi hedefliyor. Milli arada rakibini adeta ezberleyen Buruk, zorlu maç için imha timini de belirledi. Tecrübeli çalıştırıcının derbideki en önemli gol silahı yine Mauro İcardi olacak. Arjantinli yıldızı, formuna kavuşan Kerem Aktürkoğlu besleyecek. Son haftaların formda ismi Wilfried Zaha da yine Galatasaray'ın hücum tehditlerinden biri olacak.

 

Orta sahada Torreira da Galatasaray'ın en büyük kozu olarak dikkat çekiyor. Uruguaylı futbolcuya ise yerli kuralı sebebiyle merkezde Kerem Demirbay'ın eşlik etmesi bekleniyor. Rams Park'ta defans hattı ise Sacha Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino'dan oluşacak. Okan Buruk, başarılı defans performansının yanı sıra gol ve asist katkılarıyla dikkat çeken Sanchez'e milli takımdan geç dönmesine karşın sahaya sürecek. Ayrıca tecrübesinden yararlanmak için Kazımcan yerine Angelino'yu ilk 11'de oynatacak.

 

Galatasaray'da bir süredir sakatlığı bulunan Ziyech takımla birlikte çalışmalara başladı. Faslı futbolcu milli takım arasında Fas Milli Takımı kafilesinde yer almıştı. Okan Buruk'un Beşiktaş derbisinde 11'de olmasa bile sonradan yıldız oyuncuya şans vermesi bekleniyor.

En Son Haberler Tümü

Eski Fenerbahçeli soyguna uğradı

Resmi açıklama geldi

Fenerbahçe

UEFA Ülke puanı sıralaması son durum

Anlaşma sağlandı

Resmi açıklama geldi

Tur kapısı aralandı

Beşiktaş

Galatasaray

Fenerbahçe

Galatasaray

Wendel krizi!

1 milyar Euro'yu aştı...

Kramponlarını astı

TFF açıkladı

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.