Yükleniyor...

BEŞİKTAŞ'TA SICAK GELİŞME

Ailesi İstanbul'dan ayrıldı

23 Ocak 2019 Çrş 17:28 10507

Beşiktaş'ta Quaresma krizi devam ediyor.

 

TRT Spor'un haberine göre  Portekizli oyuncunun eşi ve çocuklarıyla İstanbuldan ayrıldı.

 

Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma konusunda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Siyah-beyazlı kulüpte Serdal Adalı ile bir görüşme yapan ve "kalacağını" söyleyen Ricardo Quaresma için bir kez daha ayrılık sesleri yükselmeye başladı.

 

Ricardo Quaresma'nın eşi ve çocukları, İstanbul'dan ayrıldı ve ülkeleri Portekiz'e döndü. Bunun üzerine Portekizli oyuncunun da yönetim ile bir görüşme yaparak ailesi nedeniyle ayrılmak istediğini bir kez daha bildirdi.

 

Beşiktaş yönetiminin Ricardo Quaresma'ya, "BB Erzurumspor maçının ardından bir kez daha görüşelim" dediği ve son kararın hafta sonunda verileceği kaydedildi.

 

"SEZON SONUNU BEKLE"

Quaresma ile geçtiğimiz günlerde özel olarak görüşen İkinci Başkan Serdal Adalı, "Ailevi sıkıntılarını anlıyorum. Ama bu takımın sana ihtiyacı var. Sezon sonunu bekle, şampiyon olalım, öyle gidersin" diyerek oyuncusunu ikna etmeye çalıştı. Fakat şu anlık başarılı olamadı.

 

2020'YE KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Sezon başında Arap ve Çin kulüplerinden gelen tekliflerini geri çeviren Ricardo Quaresma'nın Beşiktaş'la 2020'ye kadar sözleşmesi var.

En Son Haberler Tümü

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Trabzonspor

Beşiktaş

TFF açıkladı

"Seninle bir dakika"

Geri dönmek istiyor...

UEFA Avrupa Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.