Yükleniyor...

BEŞİKTAŞ'TAN TRANSFER ŞOV

Listede 9 isim

13 Ocak 2019 Paz 12:11 9392

Ara transfer dönemi transfer çalışmalarına sürdüren Beşiktaş, yoluna emin adımlarla devam ediyor.

 

Kartal'da gözler öncelikli sağ bek olamak üzere, 10 numara ve hücum oyuncularında.Burak Yılmaz ve Nicolas Isimat-Mirin transferlerini bitiren Beşiktaş'ın en güncel transfer listesi de ortaya çıkarken siyah beyazlıların flaş transfer hamlelerinde de bulunduğu öğrenildi.

 

İşte Beşiktaş'ın transfer şovuna dair detaylar.

 

SAVUNMANIN HER YERİNDE...


Beşiktaş'ın savunmada solda, stoperde ve sağda oynayabilen Arnavut oyuncu Berat Djimsiti için girişimlere başladığı iddia edildi. Bu sezon Atalanta'da 9 maçta forma şansı bulan 25 yaşındaki oyuncu, 1 de gol atarak skor katkısında bulundu.

 

PSG'DEN KARTAL'A...


Beşiktaş için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Siyah beyazlı kulübün, PSG'den Eric Choupo-Moting'i istediği de gelen bilgiler arasında... 29 yaşındaki Almanya doğumlu Kamerunlu futbolcu Eric Maxim Choupo-Moting, başta santrfor olmak üzere her iki kanatta görev yapabiliyor. Yaz transfer döneminde Stoke City'den PSG'ye bedelsiz katılan Eric Maxim Choupo-Moting, bu sezon Fransız deviyle çıktığı 13 resmi maçta 1 gol attı.

 

SAĞ BEK ADAYLARI...


Siyah beyazlılar, Sampdoria'dan Polonyalı oyuncu Bartosz Bereszynski için İtalya'ya uçtu. Oyuncu ve kulübüyle pazarlıklarını sürdüren yönetim, Sivasspor'la Douglas için pazarlıklara da devam ediyor...

 

Kartal, Şener Özbayraklı konusunda ise sarı lacivertlilerin Tolgay Arslan konusunda yapacağı teklifi bekliyor. Milan forması giyen Stefan Simic'in de sağ bek transfer listesinde yer aldığı öğrenildi.

 

ZAPATA BOMBASI PATLAYABİLİR...


Beşiktaş'ın Milan'la sözleşmesi 6 ay sonra bitecek olan Zapata için anlaşma sağladığı, imzaların gelecek hafta atılacağı iddia edildi. Sağ bekte de oynayabilen futbolcu İtalyan devinde ilk 11'de forma bulmakta zorlanıyordu.

 

MIRANDA HAMLESİ...


İtalya'nın önde gelen gazetelerinden Corriere dello Sport'a göre Beşiktaş, Miranda için Inter'e kiralama teklifinde bulundu ancak Inter 34 yaşındaki oyuncuyu satmak istediği için Beşiktaş'ın bu teklifini reddetti. Brezilyalı futbolcunun ülkesine döneceği öne sürüldü.

 

ŞENOL GÜNEŞ'TEN SERDAR AZİZ AÇIKLAMASI


Teknik direktör Şenol Güneş, Galatasaray ile yollarını ayırması beklenen Serdar Aziz'le ilgili olarak, "Serdar Aziz iyi bir oyuncu. Galatasaray'da ne yaşadı bilmiyorum, aramadım. Oyuncu bize gelmek istiyordu, sonra Galatasaray'a sattılar. Şimdi yeniden ayrıldı. Sakatlığı var diyorlar. Belki olur, bilmiyorum! Ama sonuçta transferi yönetim yapıyor."

 

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.