Yükleniyor...

Bİ AN UNUTTU

Adem Llajic'in gol sevinci yerini pişmanlığa bıraktı

16 Şubat 2019 Cts 09:34 9361

Beşiktaş'ın Boşnak asıllı Sırp futbolcusu Adem Llajic'in Yeni Malatyaspor'a attığı galibiyet golü yıldız oyuncunun farklı duygular yaşamasına neden oldu. Golden sonra yaşadığı sevinçle korner bayrağına vuran yıldız isim sarı kart gördü ve Fenerbahçe maçı öncesinde cezalı duruma düştü. Ceza sınırında olduğunu o an için hatırlamayan oyuncu sarı kartı gördükten sonra büyük bir üzüntü yaşadı.

 

 

Beşiktaş'ı Yeni Malatya maçında 2-1 öne geçiren golü atan Adem Llajic, yaşadığı sevinç sonrası büyük bir pişmanlık yaşadı. Korner bayrağına vurarak gol kutlamasını yapan oyuncu Cüneyt Çakır'dan gördüğü sarı kart sonrasında büyük bir üzüntü yaşadı.

 

Llajic'in bu kadar üzüntü yaşamasına neden olan faktör ise haftaya Fenerbahçe ile oynayacak olmaları. Yıldız oyuncu cezası sebebiyle bu kritik derbide forma giyemeyecek.

 

Adem Llajic, sezonun ikinci yarısında sergilediği performansları dikkatleri üzerine çekmiş ve skora yaptığı katkılarla formda olduğunu göstermişti.

 

En Son Haberler Tümü

Kötü seri son buldu

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.