Yükleniyor...

Bloemfontein Celtic - Highlands Park

Spordb.com ile önizleme

05 Kasım 2019 Sal 12:31 9393

Güney Afrika 1. Ligi 2019/2020 Sezonu 9. Hafta mücadelesinde, 9 puan 2 averaj ile 11. sırada yer alan Bloemfontein Celtic, 14 puan 3 averaj ile 4. sırada yer alan Highlands Park ile karşı karşıya geliyor.

 

  • İki Takım Arasında Oynanan Son 4 Resmi Maçta:2 maçı Highlands Park kazanırken, 2 maç berabere bitti.Bloemfontein Celtic bu maçlarda galibiyet elde edemediBloemfontein Celtic 3 gol atarken, Highlands Park 5 golle karşılık verdi.3 maç 2,5 gol altında, 1 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.3 maçta karşılıklı gol olurken, 1 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.3 maç 2-3 gol aralığında tamamlandı.Bloemfontein Celtic 1 ve Highlands Park 3 maçta ilk golü atan taraf oldular.

 

B'Fon Celtic:9 golle kendi sahasında en fazla gol atan 2 takımdan biri.

 

Tüyolar

 

*Highlands Park bu sezon deplasmanda, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı oynadığı 2 maçta da berabere kaldı.

 

*Bloemfontein Celtic bu sezon ligde, kendi sahasında oynadığı son 3 maçta ilk yarıları geride kapattı.

 

*Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 4 maçta 3 kez karşılıklı gol oldu.

 

*Highlands Park bu sezon, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı 4 maç oynadı, bu maçların tamamında 2,5 ve altında gol atıldı.Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 3 maç 2,5 gol ve altında tamamlandı.Misafir takımın bu sezon ligde oynadığı son 4 maç 2,5 gol ve altında tamamlandı.

 

*Highlands Park bu sezon deplasmanda, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı 2 maç oynadı, bu maçların tamamı 2-3 gol aralığında tamamlandı.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 3 maçta toplam gol 2-3 aralığındaydı.Misafir takımın bu sezon deplasmanda oynadığı son 3 maçta 2 kez toplam gol 2-3 aralığındaydı.

 

 

 

 

En Son Haberler Tümü

Kötü seri son buldu

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.