Yükleniyor...

Borussia Dortmund - Eintracht Frankfurt

Spordb.com ile önizleme

14 Şubat 2020 Cum 15:50 10220

Almanya Bundesliga Ligi 2019/2020 Sezonu 22. Hafta mücadelesinde, 39 puan 27 averaj ile 3. sırada yer alan Borussia Dortmund, 28 puan 6 averaj ile 9. sırada yer alan Eintracht Frankfurt ile karşı karşıya geliyor.

 

81.365 kişi kapasiteli Signal Iduna Park Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Bastian Dankert yönetecek.

 

Ev sahibi takımda Julian Brandt, misafir takımda ise Marco Russ sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.

 

  1. İki Takım Arasında Oynanan Son 10 Resmi Maçta:
  2. Borussia Dortmund 5, Eintracht Frankfurt 2 galibiyet elde ederken 3 maç beraberlikle sonuçlandı.
  3. Borussia Dortmund 21 gol atarken, Eintracht Frankfurt 14 golle karşılık verdi.
  4. 2 maç 2,5 gol altında, 8 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.
  5. 9 maçta karşılıklı gol olurken, 1 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.
  6. 6 maç 4-6 gol aralığında tamamlandı.
  7. Borussia Dortmund 7 ve Eintracht Frankfurt 3 maçta ilk golü atan taraf oldular.

 

Bilinmesi Gerekenler

 
*Eintracht Frankfurt bu sezon deplasmanda, ligin ilk 6 sırasında yer alan takımlara karşı oynadığı 3 maçın tamamında ilk yarıları mağlup kapatan taraf oldu.İki takım arasında, ev sahibi takımın sahasında oynanan son 7 maçta Borussia Dortmund 6 kez ilk yarıları önde kapatan taraf oldu.Borussia Dortmund bu sezon ligde, kendi sahasında oynadığı son 4 maçta ilk yarıları önde tamamladı.
 
 
*Borussia Dortmund bu sezon, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı 8 maç oynadı, bu maçlarda 6 kez karşılıklı gol oldu.Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 6 maçta 5 kez karşılıklı gol oldu.İki takım arasında oynanan son 8 maçta karşılıklı gol oldu.Misafir takımın bu sezon deplasmanda oynadığı son 5 maçta 4 kez karşılıklı gol oldu.
 
 
*Borussia Dortmund bu sezon kendi sahasında, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı oynadığı 3 maçı da kazandı.Eintracht Frankfurt bu sezon deplasmanda, ligin ilk 6 sırasında yer alan takımlara karşı oynadığı 3 maçta da mağlup oldu.Borussia Dortmund bu sezon ligde oynadığı son 4 maçta 3 galibiyet elde etti.İki takım arasında, ev sahibi takımın sahasında oynanan son 8 maçı Borussia Dortmund kazandı.Borussia Dortmund bu sezon ligde, kendi sahasında oynadığı son 2 maçı kazandı.
 
 
*Borussia Dortmund bu sezon, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı 8 maç oynadı, bu maçların tamamında 2,5 ve üzerinde gol atıldı.Eintracht Frankfurt bu sezon, ligin ilk 6 sırasında yer alan takımlara karşı 7 maç oynadı, bu maçlarda 5 kez 2,5 ve üzerinde gol atıldı.Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 12 maç 2,5 gol ve üzerinde tamamlandı.İki takım arasında oynanan son 8 maçta 7 kez 2,5 üzerinde gol atıldı.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 9 maçta 8 kez 2,5 ve üzerinde gol atıldı.

En Son Haberler Tümü

Transferde karar verildi

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.