Yükleniyor...

BURAK YILMAZ'DAN DUYGUSAL MESAJ

Çok ama çok teşekkür ederim

13 Ocak 2019 Paz 12:43 9278

Beşiktaş'ın yeni transferi Burak Yılmaz, futbola veda eden Trabzonspor'dan takım arkadaşı Onur Kıvrak için bir veda mesajı yayınladı. Golcü oyuncu paylaşımında, "Kaptanım Onur, benim için yaptıkların, sevgin, saygın, yardımseverliğin ve birlikte yaşadığımız her şey için sana çok ama çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

 

Trabzonspor'la karşılık olarak sözleşmesini fesheden 31 yaşındaki kaleci Onur Recep Kıvrak, futbolu bıraktığını duyurdu. Burak Yılmaz eski takım arkadaşının aldığı emeklilik kararıyla ilgili duygusal bir mesaj yayınladı.

 

"Böyle bir vedayı kabullenmek zor"

 

Instagram'dan Onur'la birlikte olduğu fotoğrafı paylaşan Burak Yılmaz, şu ifadeleri kullandı;

 

  • "Kaptanım, yol arkadaşım... Bağlılık, vefa, fedakarlık, sevda ve adanmışlık ile gelen başarılarının üzerine böyle bir vedayı kabullenmek zor. Bu vedanın beni ne kadar üzdüğünü anlatamam ancak senin neler hissettiğini anlayabildiğim için kararına sadece ve sadece saygı duyabiliyorum. Kaptanım Onur, benim için yaptıkların, sevgin, saygın, yardımseverliğin ve birlikte yaşadığımız her şey için sana çok ama çok teşekkür ederim."

 

Onur Kıvrak, 12 ayrı sezonda aralıksız bordo-mavili takımın kadrosunda yer alarak bu alanda kulüp tarihine adını yazdıran 9 isimden biri oldu.

En Son Haberler Tümü

EuroLeague

Ziraat Türkiye Kupası

Şampiyonluk 1 sayıyla kaçtı

Ziraat Türkiye Kupası

Kanarya ağır yaralı

Rams Park'ta rekorların gecesi

Üst üste 2. kez şampiyon

Tarihhi çöküş

Başakşehir'in Avrupa inadı sürüyor

Süper Lig'in eski ekibi Amatör Lig'e düştü

İtalyan basının iddiası!

3 puan 2 golle

Kritik eşikteki Konyaspor'a büyük darbe

Süper Lig'e veda etti

Kötü seri son buldu

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.