Yükleniyor...

CANLI YAYINDA AÇIKLADI

"Kolarov Fenerbahçe'yi istiyor ama...

12 Ağustos 2019 Pzt 15:23 9336

İtalyan gazeteci Lorenzo di Caprio, adı Fenerbahçe ile geçen Alexandar Kolarov ve Juan Jesus'la ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

 

Spor programına bağlanan Caprio,  şöyle konuştu:

 

"Roma satmak istemiyor ama Kolarov gitmek istiyor"

 

Kolarov Real Madrid karşısında ilk 11'de oynadı. Roma onu satmak istemiyor fakat Kolarov gitmek istiyor. Fenerbahçe'den gelen 2+1 yıllık teklifi cazip buluyor. Sözleşme tam anlamıyla Kolarov'un istediği gibi ama Roma oyuncuyu satmak istemiyor.

 

Premier Lig ve Çin'den de teklifler var

 

Transfer çok kolay gözükmüyor. Fenerbahçe dışında alternatifler var. Premier Lig ve Çin'den teklifler aldığını biliyoruz ama Fenerbahçe şu an birinci sırada. Fenerbahçe çok önemli bir aşamada fakat kolay olmayacak. Oyuncunun menajerleri de bu transferin olması yönünde çabalıyor.

 

Roma 5 milyon Euro istiyor

 

Oyuncu 2-2.5 milyon Euro civarında sözleşme istiyor. Bonuslarla belki de 3 milyon Euro olacak toplamda yıllık olarak. Roma 5 milyon Euro civarında bonservis bedeli istiyor."

 

Juan Jesus...

 

Fenerbahçe belki ilgileniyor olabilir ama ben bu konuyla ilgili somut bilgilere sahip değilim. Ama şunu söyleyebilirim ki ben onu önümüzdeki sezon Türkiye'de görmüyorum. Roma'da devam edeceğini düşünüyorum.

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.