Yükleniyor...

CHAMPIONSHIP'TE DERBİ ZAMANI

Spordb.com ile önizleme

22 Kasım 2019 Cum 11:53 9419

İngiltere Şampiyonluk Ligi 2019/2020 Sezonu 17. Hafta mücadelesinde, 26 puan 7 averaj ile 7. sırada yer alan Fulham, 24 puan -4 averaj ile 10. sırada yer alan Queens Park Rangers ile karşı karşıya geliyor.

 

25.700 kişi kapasiteli Craven Cottage Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem James Linington yönetecek.

 

Derbi maçında sahasında QPR ile karşılaşacak Fulham'da takımın 3 önemli isim olan defans Marchand, Bryan ve orta saha Arter'ın oynama durumları belirsiz. Yıldız golcü Mitrovic ise cezası sebebiyle oynamayacak. QPR'da da savunma hattından as isimler Barbet ile Leistner belirsiz, Cameron ise cezası sebebiyle yok.

 

  • İki Takım Arasında Oynanan Son 10 Resmi Maçta:

 

  • Fulham 6, Queens Park Rangers 2 galibiyet elde ederken 2 maç beraberlikle sonuçlandı.
  • Fulham 24 gol atarken, Queens Park Rangers 11 golle karşılık verdi.
  • 2 maç 2,5 gol altında, 8 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.
  • 7 maçta karşılıklı gol olurken, 3 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.
  • 5 maç 4-6 gol aralığında tamamlandı.
  • Fulham 7 ve Queens Park Rangers 3 maçta ilk golü atan taraf oldular.

 

Bilinmesi Gerekenler

 
*Queens Park Rangers bu sezon, ligin ilk 8 sırasında yer alan takımlara karşı oynadığı 5 maçta 4 mağlubiyet elde etti.Queens Park Rangers bu sezon ligde, deplasmanda oynadığı son 3 lig maçında 2 mağlubiyet elde etti.
 
 
*Queens Park Rangers bu sezon deplasmanda, ligin ilk 8 sırasında yer alan takımlara karşı 3 maç oynadı, bu maçların tamamı 2-3 gol aralığında tamamlandı.Misafir takımın bu sezon deplasmanda oynadığı son 6 maçta 5 kez toplam gol 2-3 aralığındaydı.
 
 
*Queens Park Rangers bu sezon deplasmanda, ligin ilk 8 sırasında yer alan takımlara karşı oynadığı 3 maçın tamamında ilk yarıları mağlup kapatan taraf oldu.Queens Park Rangers bu sezon ligde oynadığı son 3 maçta 2 kez ilk yarıları geride kapatan taraf oldu.İki takım arasında oynanan son 2 maçın tamamında Fulham ilk yarıları önde kapatan taraf oldu.İki takım arasında, ev sahibi takımın sahasında oynanan son 6 maçta Fulham 5 kez ilk yarıları önde kapatan taraf oldu.Queens Park Rangers bu sezon ligde, deplasmanda oynadığı son 3 maçta 2 kez ilk yarıları geride kapatan taraf oldu.
 
 
*Fulham bu sezon, kendi sahasında, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı 3 maç oynadı, bu maçların tamamında 2,5 ve üzerinde gol atıldı.Misafir takımın bu sezon ligde oynadığı son 7 maçta 6 kez 2,5 ve üzerinde gol atıldı.İki takım arasında oynanan son 8 maçta 7 kez 2,5 üzerinde gol atıldı.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 3 maç 2,5 gol ve üzerinde tamamlandı.Misafir takımın bu sezon deplasmanda oynadığı son 5 maçta 4 kez 2,5 ve üzerinde gol atıldı.

En Son Haberler Tümü

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Trabzonspor

Beşiktaş

TFF açıkladı

"Seninle bir dakika"

Geri dönmek istiyor...

UEFA Avrupa Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.