Yükleniyor...

CİHAT ARSLAN AÇIKLADI

Keşke bize gelse

31 Aralık 2018 Pzt 15:29 9192

Akhisarspor'da teknik direktör Cihat Arslan, Galatasaray'ın bırakması durumunda eski öğrencisi Muğdat Çelik'i takımında görmek istediğini söyledi. Arslan, Eren Derdiyok için ise dikkati çeken bir açıklamada bulundu.

Akhisar Teknik Diretkörü Cihat Arslan takımın transfer gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 3 tane transfer yapmak istediklerini belirten Arslan, Galatasaray'dan Muğdat Çelik ve Eren Derdiyok'la ilgili çarpıcı mesajlar verdi.

 

Radyospor'a konuşan 48 yaşındaki çalıştırıcının Muğdat ve Eren'le ilgili açıklamaları şöyle;

 

"Muğdat'ı takımımızda görmek isteriz"

 

  • "Galatasaray'dan Seleznyov-Muğdat Çelik takası konusunda bize böyle bir talep gelmedi. Muğdat benim Akhisar ve Balıkesirspor'dan öğrencim. Muğdat şu anda Galatasaray'ın sözleşmesi oyuncusu. Galatasaray'ın Muğdat'ı göndermek gibi bir tasarrufu olursa Muğdat'ı takımımızda görmek isteriz."

"Eren Avrupa'ya gidecektir"

 

  • "Eren Derdiyok keşke bize gelse... Eren Derdiyok takımımıza katkı sağlar. Fakat Eren gibi oyuncular bizim bütçemizi aşan oyuncular. Eren, Galatasaray'da da yıprandı. Eren, Galatasaray'dan ayrılsa da Avrupa'ya gidecektir. Benim düşüncem bu yönde."

 

Cihat Arslan yönetimindeki Akhisar, ilk yarıyı 15. sırada tamamladı.

En Son Haberler Tümü

Zaniolo için flaş transfer iddiası

Affedildi

Milli takım kampını terk etti

Transferde karar verildi

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.