Yükleniyor...

Defans operasyonu

Fenerbahçe savunmaya takviye yapacak

12 Haziran 2026 Cum 13:01

Fenerbahçe, yeni sezon öncesinde transferde elini çabuk tutmak istiyor. Mazbatasını alan Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri, çalışmalara başladı.

 

Futbol komitesinin başında yer alan Oğuz Çetin ile koordineli bir şekilde yürütülen çalışmalarda takviye gereken mevkiler belirlendi. Sarı lacivertliler, savunmanın sağına ve soluna transfer yapmayı hedefliyor.

 

Oğuz Aydın, Mert Müldür ve Nelson Semedo’nun Dünya Kupası’nda forma giyecek olması sebebiyle sağ bek transferi gündeme geldi.

 

Kulüp ekonomisini zora sokmayacak ve rotasyonda yer alabilecek bir futbolcu transferi, toplantıda konuşuldu. Yerli adayların ön planda olduğu sağ bek listesinde hangi futbolcunun ön plana çıkacağı kısa süre içerisinde netlik kazanacak.

 

Sol bek pozisyonunda forma giyen Archie Brown’a ise resmi teklif geldi. Yönetimin, genç futbolcu için gelecek teklifleri değerlendirme ihtimali bulunuyor.

 

24 yaşındaki futbolcunun durumuna göre bu mevkiye de takviye planı yapıldı. Forvet transferlerini bitirdikten sonra defans oyuncuları için de adım atılması bekleniyor.

En Son Haberler Tümü

Infantino'nun flaş 2030 planı

2026 FIVB Milletler Ligi

Rota Bulgaristan

Madrid’de muhteşem final

Beşiktaş

Yeni takımından açıklama

Fenerbahçe'de kadro revizyonu

Como Türkiye'den vazgeçmiyor

2026 FIVB Kadınlar Milletler Ligi

Son yarı finalist Arjantin

Jude Bellingham böyle istedi

3 yıllık sözleşmeyi imzaladı

Trabzonspor

2026 Voleybol Milletler Ligi

1+1 yıllık sözleşme

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.