Yükleniyor...

DEPLASMANDA TARİH YAZILDI

Real Madrid 2-3 Shakhtar Donetsk

21 Ekim 2020 Çrş 22:42 9863

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçında Real Madrid, Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'i ağırladı.

 

Shakhtar Donetks corona virüs testleri pozitif çıkan 10 oyuncusunu İspanya'ya götürmedi. Madrid deplasmanına Taison, Stepanenko, Konoplyanka, Alan ve Ismaily gibi önemli isimlerinden mahrum giden Shakhtar Donetsk büyük bir zafere imza attı.

 

Genç ağırlıklı kadrosuyla Real Madrid karşısına çıkan Shakhtar Donetsk üst üste bulduğu gollerle farkı açtı. 29. dakikada Tete takımını 1-0 öne geçirirken 33. dakikada Varane kendi kalesine gol attı ve skor 2-0'a geldi. 42. dakikada ise Manor Solomon'un golü konuk ekibi 3-0'lık farka taşıdı.

 

İlk yarı 3-0 Shakhtar Donetsk üstünlüğüyle bitti. İkinci yarıya hızlı başlayan Real Madrid 54. dakikada Luka Modric ile farkı ikiye indirdi. 59. dakikada oyuna giren Vinicius Jr maça dahil olduktan birkaç saniye sonra golle buluştu ve fark bire indi.

 

Real Madrid 90+3. dakikada beraberlik golünü de buldu ancak VAR incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

 

Kalan dakikalarda Real Madrid'in baskısı sonuç vermedi ve Shakhtar Donetsk, 10 eksikle gittiği Real Madrid deplasmanından 3-2'lik galibiyetle ayrıldı.

En Son Haberler Tümü

Kötü seri son buldu

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.