Yükleniyor...

Derbi 'Avcı'sı

Fırtına'nın derbi kozu Abdullah Avcı

04 Şubat 2023 Cts 10:37 9190

Süper Lig'in 23. haftasında yarın lider Galatasaray'a konuk olacak olan Trabzonspor, ezeli rakibi karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak zirve yarışının içinde olmayı hedefliyor. Bu zorlu müsabaka öncesinde bordo-mavililerin en büyük kozu ise teknik direktör Abdullah Avcı olarak öne çıkıyor.

 

Karadeniz ekibi, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a Avcı yönetiminde uzun süredir kaybetmiyor. Abdullah Avcı döneminde, üç büyük rakibi önünde son yenilgisini 2020-2021 sezonunun 27. haftasında sahasında Fenerbahçe karşısında 1-0'lık sonuçla yaşayan bordo-mavililer, 706 gündür söz konusu maçlarda mağlup olmadı.

 

14. derbisi olacak

 

Trabzonspor, Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile toplam 13 maç oynarken bu karşılaşmalarda 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 yenilgi yaşadı. Bu sezon dış saha maçlarında sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, oynadığı son üç deplasman maçını kaybetti. Bordo-mavililer, Abdullah Avcı yönetiminde üç büyüklere karşı oynadığı dış saha karşılaşmalarında ise kaybetmedi. Söz konusu mücadelelerde Karadeniz ekibi 3 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti.

En Son Haberler Tümü

Kötü seri son buldu

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.