Yükleniyor...

Dimitrios Kourbelis Fırtına'da!

İşte sözleşme detayları

01 Haziran 2023 Prş 09:18 9217

Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, sürpriz bir isim gündeme gelmişti. Bordo-mavili yönetim, Yunanistan'ın Panathinaikos takımında forma giyen Dimitrios Kourbelis için hamle yapmıştı. İsmi geçtiğimiz yaz döneminde de Karadeniz deviyle anılan ancak Panathinaikos'un o dönem bırakmadığı 29 yaşındaki orta sahanın kulübüyle sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek. Yani bordo-mavili yönetim, bonservis ücreti ödemeden bu transferi bitiriyor.

 

YILLIK 900 BİN EURO ALACAK

 

Yer alan habere göre Panathınaıkos'un tüm ısrarlarına rağmen yeni sözleşme imzalamaya yanaşmayan tecrübeli isim ayrılmak istediğini net olarak belirtti. Vatandaşı Anastasios Bakasetas'ın sürekli görüştüğü ve kulüple ilgili bilgileri verdiği Kourbelis, Karadeniz devine çok kısa sürede 'Evet' dedi ve iş olumlu sonuçlanmış oldu. Tecrübeli futbolcunun yakın bir zamanda Türkiye'ye gelerek son detayları konuşması ve resmi imzayı atması bekleniyor. Kourbelis'in yıllık 900 bin euro'dan 2+1 senelik resmi imza atması gündemde.

 

Kadrosunda Bakasetas ve Siopis olmak üzere iki Yunan bulunan Trabzonspor, üçüncü Yunan'ı da renklerine bağlıyor. Geçtiğimiz günlerde Bakasetas ile bir fotoğrafını paylaşan Kourbelis, seneye Trabzon'da.

 

Bakasetas ve Siopis'in Yunanistan Milli Takımı'ndan arkadaşı olan Kourbelis, orta alanda defansif özellikleriyle ön plana çıkıyor. Bu sezon 36 resmi maçta görev alan 1.81 boyundaki Kourbelis; 1 gol, 2 asistlik skor katkısı sağladı. Tecrübeli futbolcu, orta sahanın yanı sıra stoper bölgesinde de görev yapabiliyor.

En Son Haberler Tümü

Zaniolo için flaş transfer iddiası

Affedildi

Milli takım kampını terk etti

Transferde karar verildi

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.