Yükleniyor...

DOLANDIRICI ŞOKU

Son anda kurtuldu

10 Ocak 2019 Prş 12:17 9217

Trabzonspor'un Kolombiyalı yıldızı Hugo Rodallega, dolandırıcıların elinden son anda kurtuldu. Sahte haciz yoluyla 2.5 milyon TL'si alınmaya çalışılan golcü oyuncu, avukatının yardımıyla parasını kurtardı.

 

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor forması giyen Hugo Rodallega, dolandırıcıların kurbanı olmaktan son anda kurtuldu. Sahte haciz yoluyla 2 milyon 500 bin lirası alınmaya çalışılan Kolombiyalı yıldız, avukatının yardımıyla parasını kurtardı.

 

Bordo-mavililerin Antalya’daki devre arası kampında büyük bir şok yaşayan yıldız futbolcu bu sabah saatlerinden İstanbul’a gelerek avukatları aracılığıyla Çağlayan Adliyesi’nde savcılığa suç duyurusunda bulundu.

 

  • Türkiye’de oynayan bazı yabancı futbolcuların da banka hesaplarını ele geçiren dolandırıcılar için Rodallega ve avukatlarının şikayeti sonrası soruşturma başlatıldı.

 

Rodallega’nın avukatı yaptığı açıklamada, ”Duruma son anda el koyduk. Türkiye’deki yabancı oyuncular bizim misafirimiz. Başka yabancı oyuncularında olduğu bilgisi elimizde. Biz suç duyurusunda bulunacağız. Bize gelen duyumlara göre 15-20 milyonluk bir durum söz konusu. Rodallega bu konuda konuşmak istemiyor. Tek mağdur Rodallega değil, başka futbolcular da var.” dedi.

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.