Yükleniyor...

DÜĞÜM YARIN ÇÖZÜLECEK

Birçok oyuncu ile yollar ayrılacak

01 Ocak 2019 Sal 16:19 9147

Galatasaray’da ara transfer dönemiyle birlikte hareketli günler yaşanacak. Yarın top başı yapacak olan sarı-kırmızılılarda, teknik heyet ve futbolcular arasında yapılacak toplantının ardından Antalya kampı öncesinde birçok oyuncu ile yollar ayrılacak.

Ara transfer döneminin başlamasına sayılı günler kala Galatasaray’da hareketli günler yaşanıyor. Teknik heyetin gözünden düşen ve kulüp bulması istenen Serdar Aziz, transfer listesine konuldu.

 

2017 yılında yapılan sözleşmesinde ‘7.5 milyon Euro karşılığında serbest kalır’ maddesi bulunan ve Avrupa’dan bir çok teklif alan Ozan Kabak’ın ise yeni sözleşme imzalamaması olay oldu.

 

Yarın Florya Metin Oktay Tesisleri’nde sarı-kırmızılı takım bir araya gelecek. Devre arası kamp programının ilk bölümü için İstanbul’a gelecek olan futbolcular için düğüm çözülecek. Teknik ekip, Serdar Aziz ve Ozan Kabak başta olmak üzere son dönemde ismi geçen tüm futbolcularla tek tek görüşecek.

 

Serdar Aziz’in teknik kadrodan özür dileyerek af dilemesi bekleniyor. Teknik ekibin Ozan Kabak’tan ise mukavelesini iyileştirilmiş bir sözleşmeyle yenilmesini isteyecek.

 

BÜYÜK DEĞİŞİM YAŞANACAK

 

Teknik kadro ayrıca oyunculara gelen teklifleri de değerlendirmeye alacak. Garry Rodrigues ve Maicon olmak üzere sarı-kırmızılı futbolcuya teklifler geldi. Süper Lig’in ilk devresinde birçok futbolcunun performansından memnun olmayan teknik ekip, tüm teklifleri değerlendirerek bir yol planı çizecek.

 

Yolların ayrılması planlanan futbolcuların kararı yarın verilecek ve dışarıda kalan futbolcular 5 Ocak’ta başlayacak olan Antalya kampına götürülmeyecek. Öte yandan devre arası kampına dahil edilmeyecek Eren’den kendisine kulüp bulması istenecek ve serbest bırakılacak. Akhisar’dan gelen Ömer ve Muğdat da kiralama teklifi gelirse değerlendirilecek.

En Son Haberler Tümü

Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?

Süper Lig

Fatih Karagümrük

Beşiktaş yanıtı geldi

Kanarya ağır yaralı

La Liga

90+7'de gelen 3 puan

Beşiktaş

TFF

TFF

Tam 6.5 katı

'Böylesini görmedi'

Altın değerinde 3 puan

Kanarya derbide gülen taraf oldu

Galatasaray

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.