Yükleniyor...

Duygulandıran hareket

Trabzonspor formasını depremzedeler için Fenerbahçeli öğretmen satın aldı

14 Şubat 2023 Sal 00:02 9181

Trabzonsporlu engelli bir vatandaş Emre Vural, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda elindeki imzalı Bakasetas formasını satışa çıkartarak, "Depremzede kardeşlerimiz için, şampiyonluk sezonuna ait Trabzonspor'umuzun formasını açık arttırmayla satıyorum. Bağışın tamamı AFAD'a gönderilecektir. Bakasetas'a ait olan formada imzası bulunanlar; Abdullah Avcı, Uğurcan, Hamsik, Hugo, Abdülkadir, Siopis, Denswil, Cornelius" ifadelerini kullandı.

 

Bu paylaşımın altına ertesi gün Fenerbahçeli olduğunu belirten Zehra Öztürk Silo isimli bir öğretmen, "Fenerbahçeli bir öğretmenim, bu formaya 5000₺ veriyorum" dedi.


Forma sahibi Emre Vural ise "Sayın öğretmenim; bir Fenerbahçeli olarak Trabzonspor formasına talipseniz, diğer teklifler yok hükmündedir. Forma artık sizindir" cevabını verdi ve formayı sattı.


Vural, formanın ücretini AFAD'a gönderdiği dekontu da paylaşarak, "Bir gün forma koleksiyonumu bozacağım aklıma gelmeyeceği gibi, bu formanın Fenerbahçeli birine gideceği de aklımın ucundan geçmezdi. Düzce'de yaşayan Zehra öğretmenimize kocaman teşekkürler" ifadelerini kullandı.

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.