Yükleniyor...

Elif Elmas, Liverpool yolcusu

Sarı-lacivertliler, bu satıştan pay alacak

23 Mart 2023 Prş 11:30 9180

Bu sezon Serie A'da rakiplerinin önünde şampiyonluğa koşan ve Devler Ligi'nde çeyrek finale kalan Napoli'de takımın dikkat çeken isimlerinden olan Elif Elmas'ı geleceği belirleniyor.

 

Fenerbahçe'nin 16.2 milyon euro bedelle Napoli'ye sattığı Elmas'la İngiltere Premier Lig ekiplerinde Liverpool yakından ilgileniyor.

 

Sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan orta saha oyuncusu için 40 milyon euro seviyelerinde bir ücret bekleniyor. Transferin bu fiyatlarda gerçekleşmesi halinde ise Fenerbahçe, büyük bir gelirin sahibi olacak.

 

Sarı-lacivertli takımın Makedon oyuncunun bir sonraki satışından 1.5 milyon euro payı bulunuyor. Bu doğrultuda Fenerbahçe'nin 23 yaşındaki oyuncudan toplam geliri 18 milyon euro seviyelerini bulacak.

 

2019-2020 sezonundan beri Napoli forması giyen yetenekli orta saha takımıyla bu sezon 35 maça çıktı. Elmas, bu maçlarda 6 gol ve 2 asistle oynadı.

 

 

En Son Haberler Tümü

Eski Fenerbahçeli soyguna uğradı

Resmi açıklama geldi

Fenerbahçe

UEFA Ülke puanı sıralaması son durum

Anlaşma sağlandı

Resmi açıklama geldi

Tur kapısı aralandı

Beşiktaş

Galatasaray

Fenerbahçe

Galatasaray

Wendel krizi!

1 milyar Euro'yu aştı...

Kramponlarını astı

TFF açıkladı

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.