Yükleniyor...

EMRE VE ABDULLAH AVCI'DA SON DAKİKA

Göksel Gümüşdağ açıkladı

22 Mayıs 2019 Çrş 17:09 9900

Medipol Başakşehir'in Başkanı Göksel Gümüşdağ, TRT Spor'a verdiği röportajda gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu. Gümüşdağ, Emre Belözoğlu'nun gelecek sezon Fenerbahçe forması giymek istediğini söylerken teknik direktör Abdullah Avcı'nın ise gelecek sezon da takımın başında olacağını ifade etti.

 

38 yaşındaki Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye dönmek istediğini belirten Gümüşdağ, "Kendisinin önümüzdeki sezon Fenerbahçe'de oynayıp futbolu bırakma yönünde bir isteği var." ifadelerini kullandı. Başakşehir'in patronu, adı Fenerbahçe ve Beşiktaş'la birlikte anılan Abdullah Avcı'nın ise hiçbir yere gitmeyeceğini ifade etti.

"Abdullah Avcı, bizim teknik direktörümüzdür." diyen Gümüşdağ, "Hocamız, hiçbir yere gitmeyecek ama kendisinin takımdan ayrılma isteği varsa bunu cuma günkü maçtan sonra görüşürüz." şeklinde konuştu. 46 yaşındaki futbol adamı, Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına aday olmayı düşünmediğini de sözlerine ekledi.

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.