Yükleniyor...

ERSUN YANAL'IN RAPORU

İşte Detaylar

27 Aralık 2018 Prş 12:33 9317

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, ikinci yarıda bambaşka bir takım yaratmak için kolları sıvadı. Yönetimden 3 transfer isteyen tecrübeli hoca, takımda düşünmediği isimleri de bildirdi.

Fenerbahçe'nin teknik patronu Ersun Yanal, ikinci devreye yönelik raporunu verdi. Stoper, kanat ve ön liberoya takviye gerektiğini belirten Ersun Yanal, Nabil Dirar'ı sağ bekte oynatmak istediğini belirtti. Yanal, takımdan gönderilmesini ve alınmasını istediği isimleri tek tek sıraladı.

 

Sarı lacivertli kulüpte Ersun Yanal'ın ikinci yarıya yönelik raporu merakla bekleniyordu. Antalyaspor ile oynanan maçın ardından yönetimle kadro dışı oyuncuların durumu dahil olmak üzere değerlendirme yapacaklarını söyleyen Yanal, bunun ilk ayağını gerçekleştirdi. Kadro planlamasına dair raporu, yönetime teslim etti.

3 transfer isteyen Yanal, forvet talebinde bulunmadı. Bu mevkide fazla isim olduğunu belirten deneyimli teknik adam, hem mali yük getirmemek hem de yeni sezonda daha iyi bir isim bulabileceğini düşünerek bu talebini geri çekti.

Yanal’ın, forvet tercihi de Portekiz'den oldu. Fenerbahçe'nin hocası, Benfica'da forma giyen Facundo Ferreyra'yı yönetime iletti. 

 

MEVCUT KADRO KARARLARI

Martin Skrtel'e yeni teklif önerilecek

Tecrübeli çalıştırıcı, sezon sonu kontratı bitecek Martin Skrtel'in takımda kalmasını istiyor. Ersun Yanal, Slovek stopere 2 yıllık yeni sözleşme önerilmesi gerektiğini söyledi. Daha önce yüksek maliyeti ve ilerlemiş yaşı nedeniyle bu oyuncuya yeni kontrat önerilmeyeceği belirtiliyordu.

Dirar kalıyor, Şener'e yol gözüktü

ERSUN Yanal'ın kadro dışı durumdaki Nabil Dirar'ın takıma kazandırılması yönünde talep geldi. Yanal, ekonomik olarak iyi bir transfer teklifi gelmemesi halinde Dirar'ın affedilmesini istiyor. Tecrübeli çalıştırıcı, sağ bekte düşündüğü Dirar'ı tutarsa Şener'in takasa girmesine izin verdi.

Emre Kılınç'a karşı Aatif önerilecek

AATIF'A yönelik karar da belli. Yanal, Aatif'ı takımda düşünmüyor ve Sivassporlu Emre Kılınç'la takaslanmasını istiyor. Fenerbahçe'nin hocası, Emre'nin mutlaka transfer edilmesi gerektiği yönünde bilgi verdi. 

 

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.