Yükleniyor...

Fassnacht Beşiktaş'a imza atmaya geliyor!

Hafta içinde...

26 Temmuz 2022 Sal 09:30 9182

Transferde önce forvet işini çözen ardından stoperleri bitiren Beşiktaş'ta operasyonların 2. aşaması başlıyor. Fotomaç'ın haberine göre, uzun süredir Young Boys'lu Christian Fassnacht'ın peşinde olan siyah-beyazlılar bu transferi de bitirme aşamasına getirdi. Kevin NKouodu'nun sözleşmesini feshetmek üzere olan yönetim, bu oyuncunun yerine düşündüğü Fassnacht'a bu hafta içinde büyük ihtimalle imza attıracak. İsviçre ekibini ikna eden, 28 yaşındaki futbolcuyla da daha önce el sıkışan Kartallar, transferi resmiyete kavuşturacak.

 

CALLUM STYLES İÇİN DE ATAKTA

 

1.85 boyundaki futbolcunun bu hafta sağlık kontrolünden geçip ardından 2+1 yıllık sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Siyah-beyazlı takım yarın sona erecek İspanya kampından sonra İstanbul'da çalışmalara devam edecek, yönetim de Christian Fassnacht'ı lig öncesi son hazırlıklara yetiştirmek amacında. Öte yandan Callum Styles için de girişimlere başlayacak olan Beşiktaş yönetimi bu hafta içinde Barnsley ile masaya oturacak. İdareciler, lig başlayana kadar transfer operasyonlarını bitirmek için sıkı şekilde çalışmaları sürdürüyor.

En Son Haberler Tümü

Kötü seri son buldu

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.