Yükleniyor...

Fenerbahçe Koleji anlaşması iptal

Fenerbahçe Koleji, kulüp iştiraki olarak yoluna devam edecek

09 Nisan 2022 Cts 11:12 9282

Fenerbahçe, tepki çeken Fenerbahçe Koleji ile Bahçeşehir Okulları arasında yapılması planlanan iş birliği anlaşmasını iptal ettiğini açıkladı. Fenerbahçe Koleji, kulüp iştiraki olarak yoluna devam edecek.

 

Kulüp yönetimi tarafından öğrenci velilerine gönderilen açıklamada, önce kolejde veliler, ardından da kulüpte velileri temsilen gelen bir heyetle Fenerbahçe yönetim kurulu arasında yapılan toplantının ardından Bahçeşehir Okulları ile görüşüldüğü ve yapılan değerlendirmeler sonunda yapılması planlanan iş birliğinin mevcut koşullar altında gerçekleşemeyeceği görüşünün ağırlık kazandığı ve okulların Fenerbahçe Koleji adı altında Fenerbahçe Spor Kulübü iştiraki olarak faaliyetini sürdürmesi kararının alındığı belirtildi.

 

Açıklamada kulübün, gelecek dönemlerde Fenerbahçe Koleji’nin gelişimi, standartlarının yükseltilmesi ve sürdürebilir bir yapı kazanması için kurumsal iş birlikleri dahil olmak üzere gerekli çalışmaları yürütmeye devam edeceği kaydedildi.

En Son Haberler Tümü

EuroLeague

Ziraat Türkiye Kupası

Şampiyonluk 1 sayıyla kaçtı

Ziraat Türkiye Kupası

Kanarya ağır yaralı

Rams Park'ta rekorların gecesi

Üst üste 2. kez şampiyon

Tarihhi çöküş

Başakşehir'in Avrupa inadı sürüyor

Süper Lig'in eski ekibi Amatör Lig'e düştü

İtalyan basının iddiası!

3 puan 2 golle

Kritik eşikteki Konyaspor'a büyük darbe

Süper Lig'e veda etti

Kötü seri son buldu

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.