Yükleniyor...

FENERBAHÇE TURU ZORA SOKTU!

Ümraniyespor 1-0 Fenerbahçe

17 Ocak 2019 Prş 23:59 9311

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Fenerbahçe, Ümraniyespor deplasmanından 1-0 mağlubiyetle döndü.

Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) Son 16 Turu ilk maçında Spor Toto 1'inci Lig ekibi Ümraniyespor, Fenerbahçe'yi konuk etti. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanan maç 1-0 ev sahibi takımın üstünlüğü ile son buldu.

 

VOLKAN DEMİREL VE DIRAR SAHADA

Fenerbahçe'de affedilip takımın Antalya kampına dahil edilen Volkan Demirel ile Nabil Dirar, 146 gün sonra resmi bir müsabakada forma giydi. Süper Lig'de en son 3'üncü haftada Göztepe ile oynanan maçta sahada yer alan iki futbolcu, ZTK'daki Ümraniyespor karşılaşmasında formasına kavuştu.

Öte yandan Volkan Demirel sahaya sahaya çıktığında sarı lacivertli taraftarların yoğun desteği ile karşılaştı. Tecrübeli kaleci tribünlere giderek taraftarları selamladı.

 

SADIK İLK RESMİ MAÇINA ÇIKTI

Fenerbahçe'nin Evkur Yeni Malatyaspor'dan takıma dahil ettiği Sadık Çiftpınar, sarı-lacivertli forma ile ilk maçına çıktı. Teknik direktör Ersun Yanal'ın görev verdiği Sadık, ilk 11'de yer aldı.

 

ALİ KOÇ TRİBÜNDE

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Ümraniyespor ile oynanan maçı tribünden takip etti. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanan maçta Ali Koç'un yanı sıra Başkan Vekili Semih Özsoy, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Danabaş ve Sportif Direktör Damien Comolli de takımı yalnız bırakmadı.

Öte yandan Ali Koç, karşılaşmanın devre arasında taraftarların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Ali Koç, kendisi ile fotoğraf çekilmek isteyenleri kırmadı ve kısa süreli sohbetler etti.

 

SLIMANI'YE TEPKİ 

Fenerbahçe'nin Cezayirli futbolcusu Slimani'ye taraftarlar tepki gösterdi.

Ümraniyespor ile oynanan ZTK maçında 80'inci dakikada yerini Frey'e bırakan Slimani'ye statta bulunan sarı-lacivertli taraftarlar tepki gösterdi. Cezayirli futbolcu sahadan çıkana kadar taraftarlar tarafından ıslıklandı.

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.