Yükleniyor...

FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de 5 eksik

27 Kasım 2020 Cum 12:46 9472

Beşiktaş maçı öncesinde durumu merakla beklenen iki isim vardı: Diego Perotti ve Gökhan Gönül... Perotti, Gençlerbirliği mücadelesi sonrası geçirdiği bağırsak enfeksiyonu nedeniyle takımla çalışmalara katılamamıştı. Halsizlik yaşayan ve düzenli olarak serum alan Arjantinli, dün kendine geldi.

 

32 yaşındaki kanat oyuncusu, yapılan idmanın tamamında takımla çalıştı. Perotti'nin herhangi bir sıkıntı yaşamadan antrenmanı tamamlaması, herkesi sevindirdi. Fenerbahçe'de bir güzel haber de arka adalesindeki yırtık nedeniyle Gençlerbirliği maçını kaçıran Gökhan Gönül'den geldi.

 

5 eksik bulunuyor

 

Tecrübeli sağ bekin tedavisi dün tamamlandı. Gökhan'ın bugünden itibaren takımla çalışmalara başlaması bekleniyor. Kaptan, eğer antrenmanda bir sıkıntı yaşamazsa, pazar günü Beşiktaş derbisinde ilk 11'deki yerini alacak. Zorlu mücadele öncesi Fenerbahçe'deki eksikler Nazım Sangare, Tolga Ciğerci, Enner Valencia, Sinan Gümüş ve Mbwana Samatta.

En Son Haberler Tümü

Affedildi

Milli takım kampını terk etti

Transferde karar verildi

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.