Yükleniyor...

FENERBAHÇE

Final kabusu

13 Mayıs 2021 Prş 09:54 9246

Fenerbahçe, son dönemlerde final maçlarında aldığı başarısız sonuçlarla dikkati çekiyor. Sarı-lacivertli takım, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığı son 9 finalin 7’sini kaybetti ve sadece 2 kez mutlu sona ulaştı. Fenerbahçe, Süper Lig’de de şampiyonluk yolunda avantajlı girdiği son haftada 3 kez ipi göğüslemeyi başaramadı.

 

Bu sezon da kendi sahasında Sivasspor’a yenilerek şampiyonluğu büyük ölçüde yitiren sarı-lacivertli takım, 2005- 2006 sezonunda son haftaya lider girmesine rağmen kümede kalma mücadelesi veren Denizlispor ile 1-1 berabere kalarak Galatasaray’ın şampiyonluğuna engel olamadı. Fenerbahçe, 2009-2010 sezonunda da son haftaya lider girdi. Sahasında Trabzonspor’u ağırlayan sarı-lacivertliler, rakibini mağlup edemedi ve sahadan yine 1-1’le ayrıldı. Bu beraberlik Fenerbahçe’yi şampiyonluktan etti ve mutlu sona Bursaspor ulaştı.

 

Galatasaray'a kaybetmişti

 

Sarı-lacivertliler, 2011-2012 sezonunda da son maçta şampiyonluğu kaçırdı. O sezon ilk kez oynanan Süper Final Grubu’nda son maçta lider Galatasaray’ı ağırlayan Fenerbahçe’ye şampiyonluk için galibiyet gerekiyordu. Fenerbahçe rakibiyle 0-0 berabere kalınca bir kez daha taraftarlarını üzdü. Sarı-lacivertliler bu sezon ise Sivasspor’a yenilmesiyle bir kez daha eline geçen şampiyonluk şansını artık büyük şansa bıraktı.

En Son Haberler Tümü

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Trabzonspor

Beşiktaş

TFF açıkladı

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.