Yükleniyor...

Fenerbahçe

'Puşkaş Ergun'a veda

25 Mayıs 2023 Prş 16:27

Vefat eden Ergun Öztuna için, Karacaahmet Şakirin Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

 

Törene Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve genel sekreter Burak Kızılhan ile merhum Ergun Öztuna'nın ailesi ve yakınları katıldı.

 

Ergun Öztuna'nın naaşı, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

 

Eski adıyla Türkiye 1. Futbol Ligi'nde Fenerbahçe'nin ilk golünü atan Öztuna, 1957'de İstanbul Ligi'ni kazanan sarı-lacivertli takıma şampiyonluğu getiren maçta 3. golü kaydetti.

 

Öztuna'nın Fenerbahçe kariyeri

 

Ergun Öztuna, Fenerbahçe'nin 103 golle şampiyon olduğu 1988-1989 sezonunda teknik direktör Todor Veselinovic'in yardımcılığını yaptı.

 

Öztuna, 1956-63 ve 1964-65 yılları arasında olmak üzere iki farkı dönemde sarı-lacivertli formayı giyerken; 1958-1959, 1960-1961 ve 1964-1965 sezonlarında olmak üzere 3 kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

En Son Haberler Tümü

Sezon sonu veda ediyor

Trabzonspor'da Fabio Borini gelişmesi!

Israr sürüyor

Beşiktaş'tan Andrei Ivan hamlesi!

Dimitrios Kourbelis Fırtına'da!

Kupa sahibini buldu

Nedeni ortaya çıktı

HİSLERİNİZLE İDDAA OYNAMAY SON!

Fenerbahçe

Şampiyon Galatasaray

Ajax'a 4 yıllık imza attı

Galatasaray'a sevindirici haber

Eredivisie

Yerine iki aday var

2 yıllık anlaşma

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.