Yükleniyor...

Fenerbahçe

PFDK'dan İsmail Kartal kararı

03 Kasım 2023 Cum 00:52 9182

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Siltaş Yapı Pendikspor ile oynanan müsabakanın ardından verdiği röportaj ile basın toplantısında hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamaları nedeniyle tedbirsiz olarak disipline gönderilen Kartal'a ceza verilmediği belirtildi.

 

Beşiktaş yöneticisi Emre Kocadağ'a da sevkinde disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığı gerekçesiyle ceza vermeyen kurulun, siyah-beyazlı kulübe ise taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 112 bin lira para cezası verildiği aktarıldı.

 

PFDK'nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları sebebiyle Yukatel Adana Demirspor, Siltaş Yapı Pendikspor ve Galatasaray'a da 112 bin lira para cezası uyguladığı kaydedildi.

 

Sarı-kırmızılı ekibe ayrıca taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 80 bin lira para cezası veren kurulun, Siltaş Yapı Pendikspor, Çaykur Rizespor ve Galatasaray'a aynı gerekçeyle bazı taraftarların elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi kararı uyguladığı ifade edildi.

En Son Haberler Tümü

35. başkan belli oldu

Kara Kartal 1 puana razı oldu

Trabzonspor

HİSLERİNİZLE İDDAA OYNAMAY SON!

Hatayspor - Antalyaspor maçı nefes kesti

3 gollü galibiyet

Galatasaray gruptan nasıl çıkar?

Muhteşem geri dönüş

Fenerbahçe

Galibiyet hasreti son buldu

Gol düellosunda kazanan çıkmadı

Şampiyonlar Ligi

30 milyonluk talep

Süper Lig ekibinde ayrılık

Anadolu Efes son çeyrekte açıldı

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.