Yükleniyor...

Fenerbahçe

John Duran'dan iyi haber

20 Ekim 2025 Pzt 17:00 9579

Teknik direktör Domenico Tedesco yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirilen idman; ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle başladı. Ardından pas çalışmaları yapan sarı-lacivertli ekip, antrenmanı dar alanda yapılan çift kale maçlarla tamamladı.

 

M. Fatih Karagümrük maçında ilk 11 oynayan ve 60 dakika üzerinde süre alan futbolcular, rejenerasyon yaptı. Fenerbahçe, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

 

Fenerbahçe’de bugün yapılan antrenman itibarıyla John Duran, bireysel programlarını çoğunluk kısmını tamamlayarak takımla beraber çalışmalara başladı.

 

Duran yapılan antrenmanın ilk bölüm çalışmalarında ve pas çalışmasında yer aldı. Daha sonra bireysel programlarını uyguladı.

En Son Haberler Tümü

Inter’de Hakan Çalhanoğlu şoku

Kocaelispor nefes aldı

İskoçya’da "Old Firm" kaosu

Kadıköy’de mucizevi geri dönüş

Bursaspor durdurulamıyor

Rizespor seriyi bozmadı

Gaziantep'te puanlar paylaşıldı

Beşiktaş’ın kalesi Dolmabahçe’de yıkıldı

Tüpraş Stadı'nda Osimhen fırtınası

Dadaşların şampiyonluk yürüyüşü

Jayden Oosterwolde dalya yolunda

Anadolu Efes, Fransa deplasmanında kayıp

Gençlerbirliği'nde yeniden Volkan Demirel dönemi

Türkiye Kupası'nın yeni formatı belli oldu

Serik Spor'da Fifa depremi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.