Yükleniyor...

Fenerbahçe

12 futbolcu kiralıktan dönüyor

13 Mayıs 2026 Çrş 11:19

Fenerbahçe’de kadro planlaması devam ediyor. Yeni yönetime detaylı bir rapor sunmak isteyen başkan Sadettin Saran ve ekibi, çalışmalarını sürdürüyor.

 

Sezonu farklı takımlarda kiralık olarak geçiren 12 futbolcu takıma dönecek. Maaş yükünden kurtulmak için bazı isimlerle yolların ayrılma ihtimali olduğu öğrenildi.

 

Diego Carlos, Sofyan Amrabat, Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci, İrfan Can Eğribayat, Rodrigo Becao, Bartuğ Elmaz, Dominik Livakovic, Ognjen Mimovic, Omar Fayed, Yiğit Fidan ve Emre Demir, kiralık olarak takımdan ayrılmıştı.

 

İsmi geçen birçok futbolcunun, Temmuz ayında Avusturya’da gerçekleştirilecek kampta olması bekleniyor.

 

12 oyuncudan bonservisiyle takımdan ayrılma ihtimali en yüksek isim Diego Carlos...

 

İtalya’nın Como ekibinde düzenli olarak forma giyen Brezilyalı oyuncunun son durumu, önümüzdeki günlerde netleşecek.

En Son Haberler Tümü

2026 FIFA Dünya Kupası

Trabzonspor

Galatasaray

Bir devrin sonu

Dünya Kupası'nda bir ilk

İmzalar atıldı

Dünya Kupası'nda ilk ayrılık

Siyah beyazlılarda yol ayrımı

Son dans değil, tarihi dans!

Türk futbolu için kritik gün

Udinese opsiyonu kullandı

İspanya'ya büyük sürpriz

Ayrılık açıklandı

Serie A

Monaco’lu yıldız gündemde

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.