Yükleniyor...

FESHEDİLDİ

St. Pauli, Enver Cenk Şahin ile ilgili kararını verdi!

22 Kasım 2019 Cum 11:13 9366

Barış Pınarı Harekatı’nda askerlerimize destek veren mesaj yayınlayan ve bu yüzden Alman kulübü St. Pauli tarafından süresi kadro dışı bırakılan Enver Cenk Şahin hakkında karar verildi.

 

Almanya 2. Lig takımlarından olan St. Pauli, 25 yaşındaki forvetin sözleşmesinin karşılıklı anlaşma ile fesh edildiğini resmen duyurdu. Şahin’in sözleşmesi Haziran 2021’de sona erecekti.

 

Anlaşmanın detayları hakkında bilgi verilmezken Sportif Direktör Andreas Bornemann, “İki taraf için de en iyi kararı vedik ve dostane bir çözüm bulmamız iyi oldu” ifadelerini kullandı.

 

Yaşananların ardından Türkiye’ye dönen Cenk Şahin, geçtiğimiz günlerde eski kulübü Başakşehir ile antrenmanlara çıkmaya başlamıştı.

 

Futbolcu Enver Cenk Şahin, Instagram hesabından geçen ay, “Kahraman Mehmetçiğimizin ve ordumuzun yanındayız. Dualarımız sizinle.” paylaşımını yaparak, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek ve bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı’na desteğini bildirmişti.

 

Bu paylaşımın ardından St. Pauli Kulübünden yapılan açıklamada, Enver Cenk’in antrenmanda yer almayacağı ve maçlarda oynamayacağı belirtilmiş, bu karara da kulübün değerlerine aykırı davranış ve oyuncunun korunması gerekçe gösterilmişti.

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.