Yükleniyor...

FIRTINA GENÇLERE ESECEK

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan açıklamada bulundu

13 Ocak 2019 Paz 14:11 9320

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, giden oyuncuların boşluğunu genç oyuncularla dolduracaklarını belirterek, “Kadromuzda yer alan genç oyuncularımıza güveniyoruz. Onlarla yolumuza devam edip yeni başarılara imza atacağız” ifadelerini kullandı.

 

Tranbzonspor’da mali işlerden sorumlu başkan yardımcısı Ertuğrul Doğan, giden oyuncular nedeniyle oluşan boşluğu genç oyuncularla gidereceklerini ve onlara güvendiklerini kaydetti. Gençlerin takıma katılmaları konusunda camianın sabırlı olması gerektiğinin altını çizen Ertuğrul Doğan, “Mali durumumuz itibariyle genç oyuncularımıza yönelmek zorundayız. Mevcut kadroda yer alan gençlerimiz ligin ilk yarısında gösterdikleri performansla bizleri gururlandırdı. Devre arası kampında takıma dahil olacak oyuncularımızın da gerek öz veriyi göstereceklerine inancımız tam. Onlarla yolumuza devam edip, yeni başarılara imza atacağız” ifadelerini kullandı.

 

YASAK KALKSA BİLE TAKAS YOLUNU KULLANACAĞIZ

 

UEFA Finansal Fair-Play çerçevesinde şu an transfer yasağı olan ve belirli bir plan çerçevesinde hareket ettiklerini belirten Ertuğrul Doğan, “Trabzonspor’un şu anda ekonomik dengelerini bozması söz konusu olamaz. Kendi kendine yeten bu kulüp olmak zorundayız. UEFA ile transfer yasağı konusunda yaptığımız görüşmelerin olumlu sonuçlanacağını bekliyoruz. Bu doğrultuda savunmamızı yaptık ve sonucu bekliyoruz. Yasağın kalkması sadece bu kulübün prestiji için önemli. Yoksa transfer yapmak için yasağın kalkmasını planlamıyoruz. Transfer yapmak zorunda kalsak ta bunu ancak takas yoluyla gerçekleştirebiliriz. Başta Kucka olmak üzere bazı futbolcularımıza transfer teklifleri var. Bu teklifleri de düşünüyoruz. Teknik Direktör Ünal Karaman’ın isteği doğrultusunda ancak maliyeti düşük futbolcu alabiliriz. Bunu da yapmamız için futbolcu satmamız gerekiyor” dedi.

 

  • Trabzonspor’un şampiyonluk inancı çok haklı

 

  • Trabzonspor’un efsane isimlerinden Özkan Sümer, bordo-mavili takımdaki son durumu değerlendirdi. Antalya’daki Antrenör Gelişim Semineri’ne katılan Sümer, yaptığı açıklamada Karadeniz ekibinin şampiyonluk şansını ve takıma yapılan gençlik aşısı ile ilgili konuştu. Trabzonspor’un şampiyonluk için umutlanmasını haklı bulan Sümer, “Birazcık derli toplu birazcık devamlılığı olan bir takımın perfomansı zirveye çıkmasına veya şampiyonlukta umutlanmasını sağlayabilir. Trabzonspor da haklı olarak bu umut içerisinde. Bunu sadece sportif başarı olarak düşünmemek lazım. Trabzonspor için bu ciddi bir yolculuk ve bu yolculuğun sonunu düşünmeli” dedi. Gerçekleştirilen gençlik aşısının çok yerinde bir karar olduğunu belirten Sümer “Bu Trabzonspor’a özel değil ülke futbolunun en büyük ihtiyacıdır. Sportif başarı bir kere rastlaşma, bulma veya lütuf değil bir inşaa işidir. Bu inşaanın en önemli malzemesi de doğru bilgidir”şeklinde konuştu.

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.