Yükleniyor...

Flaş ayrılık resti

Ergin Ataman'dan ayrılık açıklaması

07 Ocak 2026 Çrş 21:59 9211

Panathinaikos AKTOR Başantrenörü Ergin Ataman, bu sezon Basketbol Avrupa Ligi'nde (EuroLeague) ya da Yunanistan Ligi'nde şampiyonluğa ulaşamamaları halinde görevinden ayrılacağını söyledi.

 

Ataman, EuroLeague'in 21. haftasında İtalya ekibi Virtus Bologna ile yarın Atina'da oynayacakları maçtan önce gerçekleştirilen antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

 

Avrupa Ligi'nde çıktıkları son 2 müsabakada Olympiakos ve EA7 Emporio Armani Milan'a mağlup olduklarının hatırlatılması üzerine deneyimli başantrenör, "Oyuncularıma büyük güvenim var. Onlar için başka büyük meydan okuma gerçekleştirmek istiyorum. Bildiğiniz gibi, gelecek sezonun sonuna kadar sözleşmem var. Ancak bu sezon sonunda EuroLeague veya Yunanistan Ligi'nde şampiyonluğu kazanamazsak, Atina'dan ayrılacağım." ifadelerini kullandı.

En Son Haberler Tümü

Fenerbahçe

Premier Lig

Türkiye Kupası

Dadaşların durdurulamaz yükselişi

Play-Off finali geliyor

Dzeko önderliğinde yeni dönem

Rekor için geri sayım

41 yıl sonra bir ilk!

Nba'de devir teslim

Opsiyon tarihi belli oldu

La Liga

Nefes kesen final

Shakhtar şampiyonluğunu ilan etti

İskoçya’da nefes kesen final

Fenerbahçe tarih yazdı

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.