Yükleniyor...

FLAŞ İDDİA

Bonservis parası hala ödenmemiş

12 Ocak 2021 Sal 12:38 9330

Geçen sezon bitime 6 maç kala sözleşmesini tek taraflı feshederek Rizespor'dan ayrılan ve Galatasaray'a imza atan Oğulcan Çağlayan'ın daha önceki transferiyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

 

Kayseri Erciyesspor eski başkanı Ziya Eren, Çaykur Rizespor'un Oğulcan Çağlayan'ın transferinde 1 milyon 200 bin euro bonservis ücretini kulübe ödemediğini ifade etti.

 

"Beş yıldır biz alacağımızı alamadık"

 

Radyospor'a konuşan Eren, "Canım yanıyor. Rizespor hala Oğulcan Çağlayan'ın bonservis ödemesini yapmadı. Türk Ticaret Kanunu'na göre bu ödemenin yapılması gerekiyor. Ortada bir sözleşme var, protokol var fakat hala bu bonservis ücreti tahsil edilmedi. Rizespor kendine göre alacağını takip etmekte haklı ama Rizespor hala bize borcunu ödemedi. 5 yıldır biz alacağımızı alamadık, Rizespor alacaklarına gösterdiği hassasiyeti umarım borcunu ödemekte de gösterir" ifadelerini kullandı.

 

Oğulcan Çağlayan, 2016-2017 sezonu yaz transfer döneminde 1 milyon 200 bin Euro bonservis ücreti karşılığında dönemin 1. Lig takımı Erciyesspor'dan Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'a transfer olmuştu.

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.