Yükleniyor...

FLORYA'DA AYRILIK

Ozan Kabak transfer oldu Nedim Yiğit istifa etti

20 Ocak 2019 Paz 14:13 9220

Galatasaray'da Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu olarak göreve getirilen Nedim Yiğit'in Ozan Kabak'ın Suttgart'a transfer olduğu gün görevinden ayrıldığı belirtildi.

 

Galatasaray Futbol Akademisi aylar önce Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu görevine Nedim Yiğit'i getirmişti. Uzun yıllar Galatasaray altyapısında çalışan ve A Milli Takım'da Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Yiğit'in istifa ettiği aktarıldı.

 

Fanatik'in haberine göre Nedim Yiğit, Ozan Kabak'ın Stuttgart'a transfer olduğu gün görevinden ayrıldı. 11 milyon euroya Stuttgart'a transfer olan Ozan Kabak'ın Galatasaray'a kazandırılmasında emeği büyük olan Yiğit, genç oyuncuyla veda fotoğrafı da çektirdi.

 

"Nedim Hoca'nın üzerimde emeği çoktur"

 

Ozan Kabak Tam Saha'ya verdiği röportajda sarı-kırmızılı takımın altyapısına seçildiği günleri şu şekilde aktarmıştı;

 

  • "Silivrispor altyapısında kendimden yaşça büyüklerle antrenman yapma fırsatı buldum. Hazırlık maçlarına da çıktım ve iyi performans gösterdim. Bunu gören altyapı hocamız Uğur Alper, o dönem Galatasaray'ın altyapısında olan, şimdi ise Milli Takımlarda antrenör olarak görev yapan Nedim Yiğit'le görüşmüş ve beni kendisine önermiş. Bunun üzerine, beni Galatasaray altyapısına denemeye çağırdılar. Babamla Silivri'den Florya'nın yolunu tuttuk. İlk antrenmanımda gösterdiğim performansla takıma seçilmeyi başardım. Nedim Hoca ve Uğur Hoca'nın üzerimde emeği çoktur o yüzden."

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.