Yükleniyor...

FRANSA'NIN YÜKSELEN DEĞERİ

Camavinga, Real Madrid'i reddettiği için 'mutlu'!

14 Eylül 2020 Pzt 14:21 9704

2019-2020 sezonunu rüya gibi geçiren Fransa ekiplerinden Rennes'in dünya futboluna sunduğu yeni yetenek Eduardo Camavingo için dünya devleri sıraya girmişti.

 

Camavinga, Fransa Süper Kupası finalinde Paris Saint-Germain'e karşı gösterdiği performans ile Real Madrid'in transfer hedeflerinden olmuştu. 

 

Fransa Milli Takımı'nda 1914 yılından sonra forma giyen 'en genç futbolcu' olan Eduardo Camavinga, milli takıma davet edildi ve Uluslar Ligi'nde Fransa'nın Hırvatistan'ı 4-2 mağlup ettiği maçta forma giydi.

 

Rennes ile 2 senelik daha sözleşmesi bulunan genç orta saha Telefood'a yaptığı açıklamada, "Açıkçası büyük bir kulübün sizinle ilgilenmesi güzel. Ama şimdilik taşınma ile ilgilenmiyorum. Bu kararı ailemle aldım. Rennes'de kaldığım için mutluyum. Sadece futbola odaklanmalıyım." dedi.

 

Eduardo Camavinga, geçtiğimiz sezon Rennes formasını 36 kez giyerken, 1 kez de Şampiyonlar Ligi Elemeleri'nde mücadele etti.

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.