Yükleniyor...

GALATASARAY

Yeni Melo: Etebo

09 Ekim 2020 Cum 12:49 9415

Galatasaray'ın Stoke City'den kiraladığı Etebo, son Kasımpaşa maçındaki performansıyla büyülemişti.

 

119 kez topla buluşan ve 86 isabetli pas veren Nijeryalı orta saha, 16 ikili mücadelenin 15'ini kazandı. 11 sahipsiz top alıp 7 başarılı çalımla dikkat çeken 24 yaşındaki orta saha, Terim'in son gözdesi oldu. Tecrübeli hoca, Etebo-Taylan ikilisini bozmayı düşünmüyor.

 

Sarı-kırmızılı taraftarlar da Etebo için "Yeni Melo" benzetmesini yaptı. Sakat olan Etebo, Emre Akbaba ve Saracchi'nin, Galatasaray Takım Doktoru Yener İnce'nin yoğun çabası sonucu bir sonraki lig mücadelesi olan Alanya maçında oynayabilecek duruma geldiği bildirildi.

 

Cimbom'da sakatlığı süren orta sahanın önemli kozlarından Taylan Antalyalı da sağlık ekibi tarafından 18 Ekim'deki mücadeleye yetiştirilmeye çalışılıyor.

 

CİMBOM'DA YENİ SİSTEM 4-4-2

 

Galatasaray'da UEFA Avrupa Ligi'nden elenme ve Fenerbahçe ile Kasımpaşa maçındaki puan kayıpları sisteme mâl edildi. Savunma ve orta sahada etkili olunması ancak forvet hattında fazla top tutulamaması teknik ekibin gözünden kaçmadı.

 

Fatih Terim, milli aranın ardından sistem değişikliğine giderek 4-4-2'yi oynatacak.

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.