Yükleniyor...

GALATASARAY

Fatih Terim formayı ona verecek

03 Eylül 2021 Cum 11:06 9390

Galatasaray yönetimi Gedson Fernandes transferi için yoğun bir çaba içerisinde. Sarı kırmızılıların tüm profesyonelleri Portekizli futbolcunun transfer süreciyle ilgili olumlu bir gelişme olması halinde hızlı hareket edebilmek adına bütün hazırlıkları yapmış vaziyette.

 

Bugün bazı basın organlarında Gedson Fernandes'in Şampiyonlar Ligi kadrosunda olduğu haberleri yer aldı. Ancak Portekiz basını, Benfica'nın henüz kadrosunu UEFA'ya teslim etmediğini ve Fernandes'in ayrılık ihtimalinin devam ettiğini bildirdi.

 

Teknik direktör Fatih Terim'in yaz transfer dönemi başından bu yana en çok istediği futbolcuların başında yer alan Gedson Fernandes'in sarı kırmızılılara transferi gerçekleşirse 10 numaralı formayı giymesi bekleniyor.

 

Öte yandan Galatasaray'ın formalarının satıldığı GS Store, sosyal medya hesabından 10 numara iması içeren bir forma paylaşımı gerçekleştirdi. Bu paylaşımın yapılacak 10 numara transferini işaret ettiği belirtildi.

En Son Haberler Tümü

Kötü seri son buldu

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.