Yükleniyor...

Galatasaray

Cimbom Andreas Hanche-Olsen'in peşinde!

07 Ağustos 2022 Paz 10:07 9293

Mevcut kadrosunda Norveçli Omar Elabdellaoui ve yeni transfer Fredrik Midtsjö'yü bulunduran Galatasaray, gözünü bir başka İskandinav oyuncuya çevirdi. Belçika'nın Gent takımında forma giyen 25 yaşındaki Norveçli stoper Andreas Hanche-Olsen, Cim Bom'un radarına takılan son savunmacı oldu. Olsen, aynı zamanda Midtsjö'yü de Galatasaray'a getiren menajerlik şirketine bağlı. Bu şirket tamamen İskandinav oyuncuları temsil ediyor ve Olsen'i de Sarı-Kırmızılılar'a kendilerinin önerdiği öğrenildi. Galatasaray cephesi, Sevilla'nın ısrarla ilgilendiği Victor Nelsson'un satılması ihtimaline karşılık, Olsen transferine sıcak bakıyor.

 

Luyindama ve Emin var

 

Galatasaray Yönetimi, maliyet ve şartlarda ortak bir noktaya gelinmesi halinde bu transfer için teknik direktör Okan Buruk'a danışacak. Son anda bir aksilik çıkmazsa lige Abdülkerim - Nelsson ikilisiyle başlayacak olan Galatasaray'da yedek stoper olarak kiralık gittiği Suudi Arabistan'dan dönen Luyindama ve sezonu Boluspor'da kiralık geçiren 19 yaşındaki Emin Bayram var.

 

Son 2 yılda 12 kez Norveç Milli Takımı'nın formasını giyen Olsen, aynı zamanda Midtsjö'yü Galatasaray'a getiren İskandinav menajerlik şirketine bağlı.

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.