Yükleniyor...

Galatasaray

Mayısların Aslan'ı

23 Mayıs 2023 Sal 11:21 9260

Süper Lig'de adım adım şampiyonluğa ilerleyen Galatasaray, mayıs ayında fırtına gibi esiyor. Her sezon 'Mayıslar bizimdir' mottosunu benimseyen sarı-kırmızılı takım, bu ay çıktığı hiçbir karşılaşmada puan kaybetmedi. Başakşehir, İstanbulspor ve Sivasspor ile karşılaşan Aslan, 3 maçtan da galibiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızılılar, bu mücadelelerde 5 gol kaydetti.

 

Gol yemeyi unuttu

 

Galatasaray, bu ay çıktığı mücadelelerin hiçbirisinde ağlarında gol görmedi. Başakşehir'i 1-0'la geçen sarı-kırmızılı takım, İstanbulspor ve Sivasspor maçlarını da 2-0'lık skorlarla kazandı.

 

Kaleci Muslera'nın yükselen performansı, defans hattının hatasız oynaması Galatasaray'ın kalesini gole kapatmasında büyük rol oynadı.

 

Bir maça şampiyon

 

Galatasaray'ın mayıs ayında çıkacağı tek bir karşılaşma kaldı. Sarı-kırmızılı takım, önümüzdeki hafta 30 Mayıs Salı günü deplasmanda Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılar mücadeleyi kazanması halinde yine bir mayıs ayında şampiyonluğunu ilan edecek ve Süper Lig'de 23. kez mutlu sona ulaşacak.

En Son Haberler Tümü

Eski Fenerbahçeli soyguna uğradı

Resmi açıklama geldi

Fenerbahçe

UEFA Ülke puanı sıralaması son durum

Anlaşma sağlandı

Resmi açıklama geldi

Tur kapısı aralandı

Beşiktaş

Galatasaray

Fenerbahçe

Galatasaray

Wendel krizi!

1 milyar Euro'yu aştı...

Kramponlarını astı

TFF açıkladı

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.