Yükleniyor...

Galatasaray

Şampiyonluk hediyesi Icardi

27 Mayıs 2023 Cts 12:21 9242

Galatasaray'da futbol takımı adım adım şampiyonluk yolunda yürürken; Başkan Dursun Özbek ve yönetimi, gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim, taraftarına şampiyonluk hediyesi vermek için hummalı bir çalışma yürütüyor. Sarı-kırmızılı kulüp, ilk transferini Mauro Icardi ile yapmak istiyor.

 

Bu sezon kiralık olarak forma giydiği Galatasaray'da başarılı bir performans sergileyen ve taraftarın sevgilisi haline gelen Arjantinli oyuncunun bonservisini almak için pazarlıklar sürüyor. Aslan, Icardi'nin bonservisini elinde bulunduran Paris Saint-Germain'e yaklaşık 8 milyon euro teklif etmeyi planlıyor. Arjantinli dünya yıldızı ise yıllık 5 milyon euro net maaş ve bonuslarla ikna edilmeye çalışılacak.

 

İstanbul'da kalmak istiyor

 

Galatasaray'da yıldız gibi parlayan Mauro Icardi, kariyerine sarı-kırmızılı takımda devam etmeyi planlıyor. Bu sezon Galatasaray'da adeta kendini bulan Arjantinli yıldız, taraftarla yakaladığı bağı kaybetmek istemiyor. Ayrıca İstanbul'da yaşamaktan memnun olan ve çocukları burada okuyan Icardi, Paris'e geri dönmeyi düşünmüyor.

 

Bu sezon Galatasaray formasıyla 24 maça çıkan Icardi, 20 gol 8 asistlik katkı sağladı. 30 yaşındaki tecrübeli yıldız, sarı-kırmızılı takımın çıktığı tüm önemli mücadelelerde skor katkısı verdi. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor derbilerini boş geçmeyen Icardi, şampiyonluk için en kritik viraj olan son 4 haftada 6 gol attı.

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.