Yükleniyor...

Galatasaray

Lemina ile 1 yıl daha

04 Mayıs 2026 Pzt 15:08

Galatasaray'da, Mario Lemina'nın sözleşmesindeki opsiyon devreye girdi.

 

Tecrübeli orta saha, Samsunspor maçına 11'de başladı. 32 yaşındaki futbolcu böylece, bu sezon tüm resmi mücadelelerde 32. kez sarı kırmızılı formayla 11'de yer aldı.

 

Gabonlu oyuncunun sözleşmesinde, bu sezon resmi maçların en az yüzde 60'ına 11'de çıkması halinde kontratının otomatik 1 yıl daha uzama maddesi bulunuyor.

 

Bu oranı ligin bitimine 2 hafta kala karşılayan Lemina, böylece 2026-2027 sezonun sonuna kadar Galatasaray'da kalacak.

 

Okan Buruk'un vazgeçilmezleri arasında yer alan 32 yaşındaki futbolcu, bu sezon görev yaptığı 40 maçta ,2 kez fileleri sarstı, 2 gol pası verdi.

En Son Haberler Tümü

Premier Lig

Beşiktaş'ta derbi öncesi şok!

Bundesliga

Premier Lig

Galatasaray

Fenerbbahçe

Beşiktaş’ta istikrar buhranı

90+8'de büyük şok!

Fenerbahçe

Galatasaray

Premier Lig

Golcü sustu, puanlar uçtu

"İhlal yok"

Trabzonspor

NBA

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.