Yükleniyor...

Galatasaray'a Barcelona'dan bir transfer daha!

Cimbom, 21 yaşındaki ön libero Alvaro Sanz için girişimlere başladığı öğrenildi

20 Mart 2022 Paz 10:32 9361

Süper Lig'in geri kalan kısmını en iyi şekilde tamamlamayı hedefleyen Galatasaray'da transfer çalışmaları da hız kazandı. Fotomaç'ta yer alan haberde, iki Barcelona maçı ve Beşiktaş karşısında oynanan futbol teknik direktör Domenec Torrent'in koltuğunu sağlamlaştırdı. 

 

Birkaç hafta öncesine kadar yerine teknik adam arandığı konuşulan İspanyol hocanın, sözleri kanun kabul edilmeye başlandı.

 

Alınmasını istediği İnaki Pena'nın gösterdiği Galatasaray forması altında gösterdiği performans da Torrent'in fikirlerini değerli hale getirdi.

 

Luis Campos ve Sensibile'nin ardından gelse de yaz aylarında yapılacak transferlerde de Torrent'in sözleri önemli sayılacak. Erick Pulgar gibi veto ettiği bir oyuncu bundan sonra kesinlikle alınmayacak.

 

Başarılı hoca, 21 yaşındaki oyuncunun orta sahadaki sorunu çözebileceğini bildirirken başkan Burak Elmas'ın Pena'nın yanı sıra Alvaro Sanz'ın da kiralanması için Barcelona Başkanı Laporta ile temasta olduğu öğrenildi.

 

Barcelona 16, 18 ve 19 takımlarında oynadıktan sonra B Takımı'na yükselen Alvaro Sanz Catalan, bu sezon toplamda 25 maça çıktı. Bu maçların 2'si LaLiga, 1'i de Kral Kupası'nda olmak üzere A takım forması giydi.

En Son Haberler Tümü

EuroLeague

Ziraat Türkiye Kupası

Şampiyonluk 1 sayıyla kaçtı

Ziraat Türkiye Kupası

Kanarya ağır yaralı

Rams Park'ta rekorların gecesi

Üst üste 2. kez şampiyon

Tarihhi çöküş

Başakşehir'in Avrupa inadı sürüyor

Süper Lig'in eski ekibi Amatör Lig'e düştü

İtalyan basının iddiası!

3 puan 2 golle

Kritik eşikteki Konyaspor'a büyük darbe

Süper Lig'e veda etti

Kötü seri son buldu

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.