Yükleniyor...

GALATASARAY'IN TEKLİFİNİ GERİ ÇEVİRDİM

Mert Günok: Oynamayı seçtim Galatasaray'a gitmedim

13 Ocak 2019 Paz 14:24 9350

Başakşehir'in başarılı file bekçisi Mert Günok, yedek kalmak istememesi nedeniyle Galatasaray'ın teklifini geri çevirdiğini söyledi.

 

Süper Lig'de lider Başakşehir'in 29 yaşındaki kalecisi Mert Günok, Galatasaray'da Muslera gibi bir kaleci olması nedeniyle sarı-kırmızılı kulübün teklifini kabul etmediğini açıkladı.

 

"Oynamayı tercih ettim"

 

Skorer'e konuşan başarılı eldiven, Fenerbahçe’den ayrıldığı dönem ve son dönemde Galatasaray’dan adlığı teklifle ilgili şu ifadeleri kullandı;

 

  • "Benim önceliğim oynamak... Galatasaray’da da Muslera gibi bir kaleci var. O dönem en formda olduğu zamanlardı. Abdullah hocanın beni istemesi şans bulacağıma işaretti. Belki Galatasaray’dan alacağım daha yüksek ücretten ziyade burayı seçerek oynamayı tercih ettim. Tercihimde de haklı olduğumu bu sene görmüş oluyorum."

 

"Oyunumuzu Manchester City ve Liverpool’a benzetiyorum"

 

Mert Günok, Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı'nın sisteminde oyun kurucu rolünü üstlenmesiyle ilgili ise şöyle konuştu;

 

  • "Liverpool ve City kalecilerine bakıyorum, bizim oynadığımız oyun gibi... Takım olarak da bakıyoruz ayrıca onlara. Maçları artık izlerken analiz yapıyoruz. Şu oyuncunun şuraya gelmesi lazım diyoruz. Normal maç izlerken hoca gibi olduk. İster istemez öyle oluyor. Geriden oyun kurma ve pasla çıkma anlamında oyunumuzu City ve Liverpool’un oyununa benzetiyorum. O yüzden City ve Liverpool maçlarını izlerim."

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.