Yükleniyor...

GALİBİYET SONRASI KONUŞTU

İnsanlar beni yaşlı sanıyorlar ama…

16 Ağustos 2019 Cum 22:52 9330

Süper Lig’in ilk haftasında Galatasaray’ı 2-0 yenen Denizlispor’da ilk golü sahibi Recep Niyaz, maçtan sonra açıklamalarda bulundu. Recep attığı golde topun istediği yere gittiğini söyleyerek, artık kendisini kanıtlayıp Süper Lig futbolcusu olduğunu göstermek istediğini söyledi.

 

Recep 24 yaşında olduğunu belirtip, insanların kendisini yaşlı sandığını belirtip şu ifadeleri kullandı;

 

“Golde istediğim yere gitti top. Stoperler arkadaşımı takip edince önüm açıldı ve vurmak istedim. Çok güzel bir galibiyette pay sahibi olmak çok güzel. Ben burada büyüdüm ve Süper Lig’i hayal ediyordum yıllardır. Galatasaray’a karşı galibiyet almak çok güzel. Adım daha erken duyulduğu için beni yaşlı sanıyorlar ama yaşım 24… Geçen sezondan itibaren performansım yükseldi. Ben 1. Lig değil, Süper Lig oyuncusu olduğumu göstermek istiyorum. Ben çok daha iyi olacağına inanıyorum. Böyle kaliteli takımlara karşı iyi mücadele etmezseniz başarılı olamazsınız. İnşallah bu çıkışı devam ettiririz. Anadolu ekipleri büyük maçları kazandıktan sonraki haftalarda sıkıntı yaşıyorlar. Biz bunu yaşamak istemiyoruz.”

 

En Son Haberler Tümü

EuroLeague

Ziraat Türkiye Kupası

Şampiyonluk 1 sayıyla kaçtı

Ziraat Türkiye Kupası

Kanarya ağır yaralı

Rams Park'ta rekorların gecesi

Üst üste 2. kez şampiyon

Tarihhi çöküş

Başakşehir'in Avrupa inadı sürüyor

Süper Lig'in eski ekibi Amatör Lig'e düştü

İtalyan basının iddiası!

3 puan 2 golle

Kritik eşikteki Konyaspor'a büyük darbe

Süper Lig'e veda etti

Kötü seri son buldu

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.