Yükleniyor...

Göteborg - Djurgarden

Önizleme

21 Ekim 2019 Pzt 09:15 10309

İsveç Allsvenskan Ligi 2019 Sezonu 28. Hafta mücadelesinde, 45 puan 12 averaj ile 7. sırada yer alan Göteborg, 59 puan 30 averaj ile 3. sırada yer alan Djurgarden ile karşı karşıya geliyor.

 

Ev sahibi takımda Rasmus Wikstrom, Patrik Karlsson Lagemyr sakatlıkları; Andre Calisir cezası, misafir takımda ise Erik Berg sakatlığı nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.

 

 İki Takım Arasında Oynanan Son 10 Resmi Maçta: Göteborg 2, Djurgarden 6 galibiyet elde ederken 2 maç beraberlikle sonuçlandı. Göteborg 10 gol atarken, Djurgarden 18 golle karşılık verdi.3 maç 2,5 gol altında, 7 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı. 7 maçta karşılıklı gol olurken, 3 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi. 2-3 ve 4-6 gol aralığında biten 4'er maç bulunuyor. Göteborg 2 ve Djurgarden 7 maçta ilk golü atan taraf oldular.

 

Göteborg:5 golle kendi sahasında en az gol yiyen takımı.

 

Djurgardens:En fazla asist yapan oyuncusu 6 asisti bulunan Jonathan Ring . 18 maçla en fazla galibiyet alan takım. 7 golle deplasmanda en az gol yiyen takımı.

 

Maç Sonucu Djurgarden bu sezon, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı oynadığı 13 maçta 11 galibiyet elde etti.

 

Karşılıklı Gol Göteborg bu sezon kendi sahasında, ligin ilk 4 sırasında yer alan takımlara karşı 3 maç oynadı, bu maçlarda taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.

 

2.5 Alt & Üst Djurgarden bu sezon, deplasmanda ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı 6 maç oynadı, bu maçlarda 5 kez 2,5 ve altında gol atıldı.

 

İlk Yarı Sonucu Göteborg bu sezon kendi sahasında, ligin ilk 4 sırasında yer alan takımlara karşı oynadığı 3 maçta 2 kez ilk yarılar berabere tamamlandı.

 

Karşılıklı Gol Djurgarden bu sezon deplasmanda, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı 6 maç oynadı, bu maçlarda 5 kez taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.

 

Karşılıklı Gol Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 4 maçta 3 kez taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.

 

Maç Sonucu Djurgarden bu sezon ligde oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet elde etti.

 

Maç Sonucu Göteborg bu sezon ligde oynadığı son 3 maçta 2 mağlubiyet elde etti.

 

2.5 Alt & Üst Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 3 maç 2,5 gol ve altında tamamlandı.

 

Maç Sonucu İki takım arasında oynanan son 6 maçı Djurgarden kazandı.

 

İlk Yarı Sonucu İki takım arasında, ev sahibi takımın sahasında oynanan son 4 maçta takımlar 3 kez ilk yarıları berabere tamamladı.

 

Maç Sonucu İki takım arasında, ev sahibi takımın sahasında oynanan son 2 maçı Djurgarden kazandı.

 

Maç Sonucu Djurgarden bu sezon ligde, deplasmanda oynadığı son 6 lig maçında 5 galibiyet elde etti.

 

Misafir Takım Djurgarden, deplasmanda oynadığı son 6 maçta 5 galibiyet elde etti. Bu maçlarda 4 kez ilk yarılar berabere tamamlandı.

 

Favori Takım Djurgarden, bu sezon favori olarak çıktığı 6 maçta 4 galibiyet ve 2 mağlubiyet elde etti.

 

Favori Olmayan Takım Göteborg, bu sezon ligde favori olarak çıkmadığı 4 maçı da kazanamadı.

 

Beraberlik Oranının Gerçekleşme Yüzdesi Bu sezon ligde, beraberliğine 3,1 oran verilen maçlar %33,33 oranında berabere tamamlandı. (1 / 3)

 

Misafir Takımın Oranının Gerçekleşme Yüzdesi Göteborg bu sezon 3,75 orana sahip olduğu tek maçta mağlup oldu.

 

Misafir Takımın Oran İstatistiği Bu sezon ligde, 1,65 (misafir takım oranı) oranına sahip takımlar %100 oranında galip geldiler. (1 / 1)

 

En Son Haberler Tümü

Eski Fenerbahçeli soyguna uğradı

Resmi açıklama geldi

Fenerbahçe

UEFA Ülke puanı sıralaması son durum

Anlaşma sağlandı

Resmi açıklama geldi

Tur kapısı aralandı

Beşiktaş

Galatasaray

Fenerbahçe

Galatasaray

Wendel krizi!

1 milyar Euro'yu aştı...

Kramponlarını astı

TFF açıkladı

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.