Yükleniyor...

GÖZLER İTALYA'DA

Fenerbahçe aradığı oyuncuyu İtalya'da buldu

03 Temmuz 2020 Cum 19:09 9285

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Roma forması giyen Diego Perotti'yi gündemine aldı. Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada hızlı kanat oyuncuları transfer etmeleri gerektiğini ifade etmişti. Bu kapsamda Fenerbahçe Roma'nın sol kanat oyuncusu Diego Perotti ile ilgilenmeye başladı. Fenerbahçe'nin istediği Diego Perotti sol ve sağ kanatta görev alabiliyor.

 

Gelecek sezon için kadro çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, birçok oyuncuyla görüşme halinde. Sarı-lacivertliler ipleri sıkı tutarak, geçmişte yaşanan başarısızlıkların tekrarlanmasını istemiyor.

 

Fenerbahçe'de hedef Diego Perotti

 

Fenerbahçe, Roma'da forma giyen yıldız oyuncu Diego Perotti'yi incelemeye aldı. Sarı-lacivertliler 31 yaşındaki oyuncuyu uygun bir bonservis bedeliyle kadrosuna katmak istiyor. Perotti'nin Roma ile olan sözleşmesi 2021 yılında sona eriyor. Sol kanatta görev yapan oyuncu aynı zamanda sağ kanat ve on numara olarak da göre alabiliyor. Corriere dello Sport'un haberine göre Fenerbahçe, Arjantinli oyuncuyla temas halinde.

 

Ali Koç: İki hızlı kanat alacağız

 

Geçtiğimiz günlerde transfer konuları hakkında konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Sol bek ve stoper eksikliğimiz var. Kanatlara da iki hızlı, hareketli oyuncu alacağız. Transferde 5-6 futbolcuyla belli noktalara geldik. Biz Türk oyunculara ağırlık veriyoruz, bu gidişle yabancı oyunculara kısıtlama gelecek. Türkiye'yi bilen yabancı oyunculara ağırlık veriyoruz. Genç tecrübeli karışımını daha iyi yapmak istiyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

 

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.