Yükleniyor...

GÖZÜ SÜPER LİG'DE

Avantajı fikstür

04 Temmuz 2020 Cts 12:05 9329

Süper Lig'e direkt çıkma yarışında umutlarını sürdüren Akhisarspor, fikstür avantajına güveniyor. Teknik direktör Yılmaz Vural, "Biz kazanıp rakiplerimizin takılmasını bekleyeceğiz. Öncelikle kendi maçlarımıza konsantre olmalıyız" dedi.

 

TFF 1. Lig'de üst üste Cesar Grup Ümraniyespor ve İstanbulspor galibiyetleriyle 51 puana ulaşıp son haftalarda direkt Süper Lig'e çıkma yarışında umutlarını koruyan Akhisarspor, kalan 3 maçta rakiplerinin birbirleriyle oynamasının avantajını kullanmak istiyor.

 

Rakiplerinin hata yapmasını bekleyecek

 

Kalan maçlarını iddiası olmayan Ekol Hastanesi Balıkesirspor, Boluspor ve Keçiörengücü'yle oynayacak yeşil-siyahlılar, 3'te 3 yaparak Süper Lig'e bekleme yapmadan dönmek için rakiplerinin takılmasını bekleyecek.

 

Rakipleri birbirleriyle oynayacak

 

Ligde 32. haftaya Akhisar'ın 3 puan önünde, 54 puanla ikinci sırada başlayan Adana Demirspor, yarın ilk 2 için son kozunu oynayacak 50 puanlı Altay'ı ağırlayacak. Altay ve 53 puanla 32. haftaya üçüncü sırada başlayan Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor, 33. haftada İzmir'de kozlarını paylaşacak. Son hafta ise şu an 57 puanla zirvede yer alıp Süper Lig'e çıkmaya en yakın aday olan Hatayspor, 52 puanla dördüncü sıradaki Bursaspor'u konuk edecek.

 

Şu an 7 takımlı bir yarış var

 

Koronavirüs kabusunu atlattıktan sonra İstanbulspor randevusuyla sahada takımın başına dönen Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, "Biz kazanıp rakiplerimizin takılmasını bekleyeceğiz. Öncelikle kendi maçlarımıza konsantre olmalıyız. İddialı iddiasız her takımın birbirini yendiği bir ligde oynuyoruz. Şu an 7 takımlı bir yarış var. Hem direkt Süper Lig'e çıkacaklar hem de play-off'a kalacaklar son 270 dakikada belli olacak" dedi.

 

 

 

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.