Yükleniyor...

GÜİLHERME HACAMAT YAPTIRDU

Sosyal medyada paylaştı

01 Ocak 2019 Sal 20:15 9737

Süper Lig'de ilk yarının öne çıkan oyuncularından biri olan Yeni Malatyasporlu Guilherme, devre arası tatilinde hacamat yaptırdı. Brezilyalı futbolcu baldır kısmına yaptırdığı işlem sonrasında çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

 

Süper Lig'in sürpriz takımlarından Yeni Malatyaspor'da forma giyen Guilherme, devre arası tatilinde sürpriz bir paylaşımda bulundu. Sezonun ilk yarısında Yeni Malatya ekibini zirveye taşıyan oyuncuların başında gelen 27 yaşındaki futbolcu, bacaklarına hacamat yaptırdı.

 

Birçok ünlü sporcu arasında yaygınlaşan hacamat akımına katılan oyuncunun yaptığı paylaşım takipçileri arasında ilgi odağı oldu.

 

Süper Lig'de başarılı bir performans sergileyen Guilherme, 16 resmi maçta 4 gol attı 7 de asist yapma başarısı gösterdi.

 

Neymar da yaptırmıştı

 

Yıldız futbolcu Neymar, önceki aylarda Instagram hesabından yaptığı paylaşımla halk arasında 'bardak çektirme' olarak da bilinen hacamat tedavisi gördüğünü belirtmişti.

 

Phelps de yaptıranlar arasında

 

ABD'li yüzücü Michael Phelps, Rio Olimpiyat Oyunları'nı 6 altın ve 1 gümüş madalya ile tamamlarken, yarışlar sırasında sırtında oluşan izler dikkat çekmişti. Phelps'in izlerinin Türkiye'de zaman zaman başvurulan, kupa çekme yönetimi nedeniyle oluştuğu ortaya çıkmıştı.

En Son Haberler Tümü

Kötü seri son buldu

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.